Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Водолије нек се ЧУВАЈУ СПЛЕТКИ, Рибама се ПОСЛОВНЕ ПРИЛИКЕ САМО НИЖУ ЈЕДНА ЗА ДРУГОМ

Овог викенда један знак очекује љубав која може све променити

1659090540_astrology-3479644_960_720.jpg
Oglas

Ован

Вама овај викенд доноси љубав! Ако сте слободни са пријатељима право у град! Генерално Овнови треба да се науче стрпљењу јер је недеља иза њих била турбулентна, како у љубавном тако и у пословном смислу.

Бик

Тензија у дому се не смирује. Поред емотивно-породичних тензија, дешавају се и изненадни кварови електричних уређаја што се не уклапа у ваш будзет. Викенд проведите у миру сами са собом.

Близанци

Задовољни сте радном недељом. Сумирате утиске и свесни сте да сте дали све од себе. Викенд посветите себи и својим потребама.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за август: Лавовима следи одлична пословна прилика, Шкорије не би требало да мешају љубав и посао

Рак

Љубав је првом плану. Осмислили сте како ћете провести викенд. Партнер је жељан вас и ваше пажње. Сву енергију усмерите ка њему.

Лав

Ово су ваши дани! Ви уживате, пуни сте енергије и самопуздања. Радите само оно што вас испуњава јер ћете једино тако ви бити задовољни, а самим тим и ваше окружење.

Девица

Љубав према себи је најбитнија. Седмица иза вас је била стресна. Научите да прво загрлите себе и да себе усрећите. У том смеру проведите викенд.

Вага

Партнерски односи вам стварају притисак. Ви који сте дипломата и увек пронађете решење сада осећате умор. Најбоље је да се за викенд дистанцирате од партнера и да у миру доносете одлуку.

Шкорпија

Покушајте да не окривљујете друге за ваше лично стање. Други људи у вашем животу су огледало вас. И свако је ту због неког разлога. Они који одлазе из вашег живота немојте на силу задржавати.

Стрелац

Дете у вама се уморило. Превише свега је у вашем животу. Потребни сте сами себи. Ако сте у прилици, побегните од свих и полако у миру размислите у ком правцу желите да идете.

Прочитајте још: Велики хороскоп за АВГУСТ 2022: Ко ће ући у ТАЈНУ ВЕЗУ СА КОЛЕГОМ, а ко мора бити опрезан?

Јарац

Многи Јарчеви овај викенд или следећи полако приводе крају реновирање свог животног простора. Звезде вам поручују да се не бринете око финансија!

Водолија

Сплетке на послу су ове радне недеље доживеле свој врхунац. Ако сте се држали по страни добро сте прошли. За викенд искључите пословни телефон и очистите ум и душу креативним радом.

Рибе

Пословне прилике се само нижу једна за другом. Ви прихватате сваки изазов. Више него икад сте сигурни у себе и не плашите се изазова. За дане викенда направите бизнис план.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas