Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Бикови неће моћи да оставе прошлост иза себе, а Девице ће морати да истрпе критику

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене овог викенда

1681304110_horoskop-vikend.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Добијате подршку од људи од којих сте то најмање очекивали. Новац који вам је на располагању није довољан за све што сте намеравали да купите. Ситуација јесте непријатна, али оптимизам вас не напушта. Решење ћете увидети ако се добро опустите. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.

БИК

Отварају вам се нове могућности. С пријатељима разговарате о послу који има везе с иностранством. То подразумева потребу да отпутујете на неку далеку дестинацију. Реагујте брзо, не дозволите да вам колебљивост упропасти овако ретку прилику. Интригира вас неко нов и тренутно покушавате да се усредсредите на то. Не залећите се у нове љубавне авантуре нарочито ако још увек нисте расчистили с неким из прошлости. Успомене које вас муче, могу постати непремостива препрека за нову романсу.

БЛИЗАНЦИ

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру. Нема смисла истеривати правду уколико од тога немате никакву корист. Будите пажљиви у саобраћају, нарочито ако се спремате да кренете на дужи пут. 

РАК

Добићете прилику да поправите ситуацију на послу. Међутим, то ће донети само привремено олакшање, јер је још много посла пред вама. Употребите сву своју пословну упорност, схватите то као улагање у време које тек треба да до|е. Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће цијеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано за ваш приватни и љубавни живот. 

ЛАВ

Расположени сте и друштвени али и превише нервозни. Потрудите се да прона|ете равнотежу у контакту са другим људима јер они не виде да иза привидне смирености тиња напетост која вас тера да урадите нешто због чега ћете се касније кајати. Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером.

ДЕВИЦА

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена. Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду. 

ВАГА

Лажни осећај среће и задовољства може вас навести да данас потрошите више него што сте у позицији да зарадите. Не утапајте свој изненадни оптимизам у неконтролисано трошкарење. Проведите више времена у необавезном дружењу с пријатељима. Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

ШКОРПИЈА

Превише значаја дајете томе шта ће ко да каже. Тренутно је у центру пажње љутња вашег партнера јер дозвољавате да други људи утичу на судбину ваше везе. Да ли је то пут којим желите да идете, питање је на које само ви знате одговор. На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас, већ неко време, мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите.  

СТРЕЛАЦ

На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која вас, већ неко време, мучи. Не затрпавајте се новим обавезама већ дан проведите са минималним пословним активностима. Одложите све што нисте у обавези данас да завршите. Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих. На жалост, данас вам не следују крупнији помаци осим што ће вас неколико туђих искустава навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за вас.

ЈАРАЦ

Иако је крај недеље, очекује вас необично велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како би испунили очекивања надређених лица. Нисте добили очекивани одговор у вези посла који вас је јако заинтригирао. Ипак, очекујте новост која ће подгрејати наду да није све готово. Пред вама је озбиљан разговор и најбоље је да се на време темељно припремите.

ВОДОЛИЈА

На свет гледате искључиво из свог угла. Не уважавате туђа мишљења па вас данас чека права емотивна турбуленција. Сматрате да су ставови особа из окружења површни, па би то могао да буде узрок поподневних дискусија и свађа. Тензира вас мешање једног члана породице у ваше одлуке. Образлажући своје сјајне идеје, амбициозно запоћињете разговор који се, потом, завршава катастрофално. Ваше вербалне вештине неће бити на завидном нивоу, повуците се.

РИБЕ

Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули окружењу у коме се крећете и радите. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стижете нове непријатеље којима стајете на пут. Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, јер ако се залетите коцка ће пасти управо на ону страну на којој је најмање очекујете. 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas