Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Водолија улази у Венеру: Астролошка појава која ће утицати на ЉУБАВНЕ односе - највише ће утицати на три хороскопска знака

Да ли сте међу њима?

1708005305_Foto-shutterstock-Vodolija-u-Veneri.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Венера, планета љубави, улази у Водолију 16. фебруара, где ће се задржати до 11. марта, а имаће снажан утицај на Ваге, Водолије и Близанце.

Венера у Водолији означава јединствени и неконвенционални приступ љубави, везама и вредностима. Венера, планета љубави и лепоте, у овом ексцентричном ваздушном знаку доноси динамичан и прогресиван приступ у љубавним односима.

Особе са овим положајем Венера изражавају љубав на необичне начине. Оне цене слободу и независност како у сопственом животу, тако и у партнерству. За њих је важно да се осећају слободно да буду своји и да изразе своје јединствене идеје и вредности. Ове особе су често привучене ексцентричним појединцима или неконвенционалним везама.

Венера у Водолији такође доноси иновативан приступ лепоти. Оне воле експериментисати с модом и стилом, тежећи да изразе своју индивидуалност кроз свој изглед. Њихов стил може бити еклектичан и оригиналан, а често су отворене за нове трендове и идеје.

Када је реч о везама, ове особе траже партнера који их разуме и подржава у њиховим необичним погледима на свет. Воле интелектуалну стимулацију и дубоке разговоре с партнером. Ипак, могу имати тенденцију да задрже емоционалну дистанцу и избегавају превише емотивну везаност.

Венера у Водолији такође може указивати на тенденцију да се пријатељство и љубав мешају, па да особа тражи партнера који може бити и пријатељ. Ове особе цене партнерство које се заснива на пријатељству, узајамном поштовању и слободи да свако задржи своју индивидуалност.

У суштини, Венера у Водолији доноси неконвенционалан, али узбудљив приступ љубави и везама, тежи индивидуалности и слободи, док истовремено вреднује дубоко пријатељство и интелектуалну повезаност у партнерским односима.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas