Oglas
· · Komentari: 0

Vodolija ulazi u Veneru: Astrološka pojava koja će uticati na LJUBAVNE odnose - najviše će uticati na tri horoskopska znaka

Da li ste među njima?

1708005305_Foto-shutterstock-Vodolija-u-Veneri.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju 16. februara, gde će se zadržati do 11. marta, a imaće snažan uticaj na Vage, Vodolije i Blizance.

Venera u Vodoliji označava jedinstveni i nekonvencionalni pristup ljubavi, vezama i vrednostima. Venera, planeta ljubavi i lepote, u ovom ekscentričnom vazdušnom znaku donosi dinamičan i progresivan pristup u ljubavnim odnosima.

Osobe sa ovim položajem Venera izražavaju ljubav na neobične načine. One cene slobodu i nezavisnost kako u sopstvenom životu, tako i u partnerstvu. Za njih je važno da se osećaju slobodno da budu svoji i da izraze svoje jedinstvene ideje i vrednosti. Ove osobe su često privučene ekscentričnim pojedincima ili nekonvencionalnim vezama.

Venera u Vodoliji takođe donosi inovativan pristup lepoti. One vole eksperimentisati s modom i stilom, težeći da izraze svoju individualnost kroz svoj izgled. NJihov stil može biti eklektičan i originalan, a često su otvorene za nove trendove i ideje.

Kada je reč o vezama, ove osobe traže partnera koji ih razume i podržava u njihovim neobičnim pogledima na svet. Vole intelektualnu stimulaciju i duboke razgovore s partnerom. Ipak, mogu imati tendenciju da zadrže emocionalnu distancu i izbegavaju previše emotivnu vezanost.

Venera u Vodoliji takođe može ukazivati na tendenciju da se prijateljstvo i ljubav mešaju, pa da osoba traži partnera koji može biti i prijatelj. Ove osobe cene partnerstvo koje se zasniva na prijateljstvu, uzajamnom poštovanju i slobodi da svako zadrži svoju individualnost.

U suštini, Venera u Vodoliji donosi nekonvencionalan, ali uzbudljiv pristup ljubavi i vezama, teži individualnosti i slobodi, dok istovremeno vrednuje duboko prijateljstvo i intelektualnu povezanost u partnerskim odnosima.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas