· · Коментари: 0

Враћају се духови прошлости: Ево којим знаковима знаковима следи сусрет са бившим љубавима

У августу ће се поједини знакови сусрести са особама из прошлости

1659700858_bivse-ljubavi.jpg
Фото: унспласх.цом

Три хороскопса знака ће се у августу наћи у недоумици, да ли се вратити особама са којима су некада били, или наставити својим путем даље.

Прочитајте још: Астролози су открили који ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ могу имати савршену љубавну везу

ОВАН

Због пет ретро планета може десити да им се врати стари партнер у живот. То је повезано кроз посао… или су некада радили заједно или су се преко посла упознали. Поред те прилике отвара се могућност да вас контактира послодавац за којег сте некада радили…

БИК

Август вам спрема љубавну прошлост. Сам месец је поприлично напоран за вас. Желите да дате фокус послу али ту ствари стоје зацементирано. То вас исцрпљује. Док ви тапкате у месту љубав из прошлости куца на врата. То је љубав коју сте давно закопали на дну срца. Била је велика и јака… сада је ту и ви одлучлите да ли јој дајете још једну шансу.

ЛАВ

Због енергије овај месец феноменалан. Ви пуцате од самопуздања. Радите и остварујете пословне успехе, флертујете и свесни сте свог сексипила. Баш кроз тај луди флер се може десити да налетите на особу из прошлости! Тада падају све маске јер вас та особа јако добро познаје и свесна је колико вам је значила у животу и какав је траг оставила. Развој ситуације искључиво зависи од вас.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.