Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова да БИВШИ још увек мисли на вас: Ево који СИГНАЛИ које вам шаље ће га одати

Пет дефинитивних знакова да ваш бивши не може да престане да мисли о вама

1704015593_Foto-Shutterstock-bivsi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако нисте преболели свог бившег, можда се питате да ли он осец́а исто. Међутим, неизговорена правила раскида могу отежати директно отварање ове теме, уместо тога остављају много простора да потражите трагове који би могли да сигнализирају дуготрајно интересовање бившег партнера. Џејкоб Лукас, коуч за односе каже за Беттер Лифе да постоји 5 дефинитивних знакова да ваш бивши не може да престане да мисли о вама али ни ви о њему. Ево на шта треба обратити пажњу.

1. Проверавају како сте

У ТикТок видео снимку, Лукас каже да је први знак да је ваш бивши још увек заинтересован за вас то што вам повремено пошаље поруку само да се јави. „Насумично ц́е вам слати поруке само да провере како сте. Да су вас заиста преболели, зашто би их то занимало? Једини разлог зашто вас ово питају је да започну разговор са вама да виде да ли би тај разговор водио до било чега другог", каже он.

2. Увек вам пожеле срец́ан рођендан

 Ако се увек сете вашег рођендана и пошаљу вам поруку или позову да вам честитају, ово је још један знак да ваш бивши мисли на вас.
„Ако вам сваке године без грешке пошаљу поруку „срец́ан рођендан“, желе да знате да мисле о вама на ваш посебан дан“, каже Лукас.

3. Они лајкују ваше објаве

 Да бисте сазнали да ли недостајете вашем бившем, брзо прегледајте неке од ваших најновијих активности на друштвеним мрежама, предлаже Лукас. Ако и даље лајкују ваше објаве, велике су шансе да и даље често мисле на вас. "Разлог зашто то раде је то што желе да видите њихово име искаче како би вам остао у мислима и надају се да ц́ете започети разговор са њима", тврди он. Ипак пре него што позитивно одговорите на овакву врсту пажње неопходно је да себи дате одговоре на 10 питања која ће вам дати јаснију слику ситуације.

4. Они деле ствари које их подсец́ају на вас

 Када ваш бивши осец́а да му недостајете, може вам „насумично послати поруку да је видео нешто што их подсец́а на вас“, каже Лукас.
Поента такве поруке није, у ствари, да вам покаже шта су они видели. Уместо тога, то је слабо прикривени напор да се поново привуче ваша пажња, сугерише он. "Ако вас је та особа преболела, да ли би вам заиста слала такве поруке? Одговор је не. Они то раде јер не могу да престану да мисле на вас", каже Џејкоб Лукас.

5. Не могу да престану да вас гледају

 На крају, али не и најмање важно, Лукас каже да ц́ете знати да ваш бивши не може престати да мисли на вас ако га видите у јавности, и не може да престане да вас гледа. Ово потврђује истраживање које показује да продужени контакт очима може да сигнализира, па чак и стимулише привлачност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas