Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

За кога је РОМАНТИКА губљење времена и новца, а коме се због ње диже коса на глави: ОВИ ЗНАКОВИ не виде сврху романтике

Постоје три хороскопска знака која уопште нису романтична.

1641469710_love-g189a58755_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован је знак који не подноси романтику на првом месту. То је мушки, хладни знак којим влада планета Марс. Ован једноставно не види сврху романтике. Можда ако бисте му предложили такмичење у трчању или у снази, ту би већ видео сврху.

Шалу на страну, једноставно његова енергија је потпуно другачија. Ован уме да воли, воли да воли, а нежан је само када је то потребно. Он ће своју романтику показати на другачији начин - заштитиће вас увек и свуда, носиће вас и на леђима преко пола земаљске кугле, ако је потребно. Ован је такав, јак, оштар и темпераментан.

Прочитајте још: У каквој су вези 12 АПОСТОЛА са "Тајне вечере" и 12 ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА?

Јарац је рационалан и хладан знак. Његова енергија је увек и заувек усмерена само на ствари које имају сврху и циљ. Романтика није непозната за њега, али јој не види сврху. Он је увек за разговор, подршку и лепо и квалитетно време.

Када је бизнис у питању, ту је не погрешив. Његов савет је злата вредан. Као партнер је потпуно предан и веран до гроба. Када Јарац да реч то је заувек. Он ће вам своју романтику показати тако што је увек уз вас, што вас никада али никада неће оставити на цедилу, и увек се на њега финансијски можете ослонити. Што у ово време капитализма и није мала ствар.

Девица је знак која своју романтику показује само кроз рад, рад било које врсте. Кућа је савршено сређена, она је савршено сређена, фризура такође, а њено време које одвоји за вас је само ваше време. Она је чистог и бистрог ума, и као таква она је савршен партнер.

Када је у питању поклон, она ће вам даровати само оно што је практично - пре шерпу неко букет цвећа. Њена романтика се још огледа у потреби да помогне другима. Тако она показује наклоност и љубав.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas