· · Komentari: 0
ASTRO

Za koga je ROMANTIKA gubljenje vremena i novca, a kome se zbog nje diže kosa na glavi: OVI ZNAKOVI ne vide svrhu romantike

Postoje tri horoskopska znaka koja uopšte nisu romantična.

1641469710_love-g189a58755_1280.jpg
Foto: Piksabej

Ovan je znak koji ne podnosi romantiku na prvom mestu. To je muški, hladni znak kojim vlada planeta Mars. Ovan jednostavno ne vidi svrhu romantike. Možda ako biste mu predložili takmičenje u trčanju ili u snazi, tu bi već video svrhu.

Šalu na stranu, jednostavno njegova energija je potpuno drugačija. Ovan ume da voli, voli da voli, a nežan je samo kada je to potrebno. On će svoju romantiku pokazati na drugačiji način - zaštitiće vas uvek i svuda, nosiće vas i na leđima preko pola zemaljske kugle, ako je potrebno. Ovan je takav, jak, oštar i temperamentan.

Pročitajte još: U kakvoj su vezi 12 APOSTOLA sa "Tajne večere" i 12 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA?

Jarac je racionalan i hladan znak. NJegova energija je uvek i zauvek usmerena samo na stvari koje imaju svrhu i cilj. Romantika nije nepoznata za njega, ali joj ne vidi svrhu. On je uvek za razgovor, podršku i lepo i kvalitetno vreme.

Kada je biznis u pitanju, tu je ne pogrešiv. NJegov savet je zlata vredan. Kao partner je potpuno predan i veran do groba. Kada Jarac da reč to je zauvek. On će vam svoju romantiku pokazati tako što je uvek uz vas, što vas nikada ali nikada neće ostaviti na cedilu, i uvek se na njega finansijski možete osloniti. Što u ovo vreme kapitalizma i nije mala stvar.

Devica je znak koja svoju romantiku pokazuje samo kroz rad, rad bilo koje vrste. Kuća je savršeno sređena, ona je savršeno sređena, frizura takođe, a njeno vreme koje odvoji za vas je samo vaše vreme. Ona je čistog i bistrog uma, i kao takva ona je savršen partner.

Kada je u pitanju poklon, ona će vam darovati samo ono što je praktično - pre šerpu neko buket cveća. NJena romantika se još ogleda u potrebi da pomogne drugima. Tako ona pokazuje naklonost i ljubav.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.