· · Коментари: 0
ШКОРПИЈА

За ове људе кажемо да су ОПАСНИ и НАПЕТИ као струна: Могу постати ХИРУРГ, убица или проститутка

Налазимо се у периоду владавине знака Шкорпије. Главна карактеристика особа које су рођене у овом знаку су страст, острашћеност, љубомора, осветољубивост и проницљивост.

1604054518_Depositphotos_231906322_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Њихова покретачка енергија лежи у наглашеној сексуалности која је сразмерна менталној и физичкој снази коју имају. Због овога, уколико се енергија не троши на адекватан начин, лако долази до велике нервне напетости па, неретко, и до хистерије.

Прочитаје још: Решење ТАЈНЕ СТАРЕ 130 ГОДИНА! Одао га ДНЕВНИК: ЏЕК ТРБОСЕК је био Х. Х. Холмс, иначе рођак МЕГАН МАРКЛ

Осим што је психички напета као струна, Шкорпија је осетљива на инфекције, нарочито уролошке и гинеколошке. С обзиром на то да је владар живота и смрти, особе које су рођене под јаким дејством овог знака, током живота, бар једном могу доћи у смртну опасност, претрпети велику операцију или компликовану повреду и из свега тога изаћи као новорођени.

Промене? Никако!
Ово је фиксни знак који не трпи никакве компромисе и промене, а може бити веома изазован за своје припаднике уколико не пронађу вентил кроз који ће се празнити енергија дата рођењем.
Спремни су да угрозе себе, али и друге.

Ово су људи за које кажемо да су опасни. Несвесна фанатичност тера их у разне ситуације којима могу угрозити не само своју егзистенцију и људе око себе, већ и сопствени живот, како физички тако и психички. Способни су да смрти погледају у очи, штавиште, да јој свесно иду у сусрет.

Прочитајте још: "Свевидеће око" је ДОКАЗ: Међу нама су ПОСМАТРАЧИ и то је разлог зашто нас ВАНЗЕМАЉЦИ ОТИМАЈУ

Прочитаје још: Драга и Александар Обреновић сликали су се са својим УБИЦАМА годину пре смрти, а фотографија се и данас може видети (ФОТО)

Одличан знак за хирурга, али исто тако може дати гробара, проститутку или убицу. О томе, како ће се ова енергија одразити у личном хороскопу, говори распоред поља и осталих планета. Ипак, и најблеђи представници овог знака кад-тад ће показати макар трагове опсесивне љубоморе, опасне љутње и бескомпромисне воље.

Хирург, ратник или гробар?
Јака Шкорпија у нечијем хороскопу може дати и врсног патолога, гинеколога, хирурга чврсте руке, храброг ратника или челичног војсковођу који моћ демонстрира суровом силом.
Иду из крајности у крајност, од спаситеља до убица...

Ниједан знак није толико подложан грубој подели на више и ниже типове, као што је то Шкорпија. Због тога, међу њима можемо наћи људе који иду из крајности у крајност, од врсног спаситеља и посвећеника научно истраживачком раду до непоправљивих криминалаца, разбојника и убица. Којим ће путем Шкропија кренути, зависи најпре од међусобног положаја Плутона и Марса, а онда и од аспеката које ове планете трпе од осталих небеских тела.

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

Они су атомска енергија, али и река Фото: Пиксабеј

Прочитајте још: ПОСТОЈИ СНИМАК: СКРОМНИ отац Креспи је после смрти ОТКРИО где је побегао ХИТЛЕР (ВИДЕО)

Младеж
Особе које су рођене са подзнаком у Шкорпији, на глави могу имати ожиљак, а на лицу младеж. Наглашеност владара Плутона на самом асценденту (тачки подзнака) манифестоваће се младежом на самом врху носа. Ово је некада симпатично, нарочито ако знамо да је симбол зле жене или вештице, у бајкама, илустрован младежом.

У природи, ово је атомска енергија. Такође река, која умире својим уливањем у другу и трансформацијом постаје још јача и већа. Ово су пустиње, змије, отровни инсекти и све животиње које живе испод површине тла. У окултној симболици ово су духови, вештице, црномагијаши, хипнотизери и секташи.

Лош положај унаталном хороскопу даје деструкцију!

Ово су сва гробља, депоније смећа и стратишта. Огромну симболику овог знака је тешко набројати а да се не пропусте важни детаљи који у свакодневном ритму наших живота играју важну улогу. У мунданој астрологији овај знак представља Муслимане и Роме.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

Лош положај у наталном хороскопу и неповољно дејство Плутона и Марса описује деструктивну личност којој је и најмањи животни пораз трагедија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.