Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КИНЕСКИ ХОРОСКОП ИЗДВОЈИО ЈЕ ТРИ ЗНАКА: Њима ће 2024. година бити прекретница у животу

Према кинеском хороскопу, од почетка 2024. неки знаци ће имати подршку звезда да им помогну да остваре своје циљеве

1700561911_Untitled.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неке године су сигурно успешније од других, па погледајте који ће хороскопски знаци следеће године бити ближи богатству и срећи од других. Наравно, то не значи да ће други имати лошу годину, једноставно, једни су само ближи финансијском успеху од других.

 

Мајмун

Пошто је Мајмун увек спреман да се бори за своје одлуке, 2024. ће бити година значајног раста. Према кинеској астрологији, Мајмун ће бити веома срећан у породичним односима и потешкоћама у вези са вољеном особе, посебно средином 2024. године.

 

Змај

Прва три месеца 2024. биће прекретница у животима рођених у години Змаја. Као резултат тога, кључно је да се људи припреме за неочекиване догађаје који ће, упркос њиховој анксиозности, бити веома пријатни. Змај увек треба да запамти да је излазак из зоне комфора прилика да отвори нова врата која ће понудити значајне награде у не тако далекој будућности. Такође, изговоре и сумње треба оставити по страни; не помажу Змају да напредује у овом критичном периоду. Змајеви схватају да ризиковање не значи неуспех, па ако ризикују 2024. срећа ће бити на њиховој страни.

 

Змија

Змија ће бити један од најсрећнијих знакова у 2024. години јер је Змија веома добар пријатељ са Змајем у кинеском хороскопу, па ће је добра енергија пратити током целе 2024. године и доносити изузетну срећу особама рођеним у овом знаку. Змија треба да искористи додатну енергију коју ће морати да се бави професионалним пословима. У овој области моћи ће да покажу своје способности и таленте. Овај знак ће моћи да се учврсти и међу својим следбеницима и колегама наћи ће велику помоћ и подршку у свему што постигне. Што се тиче осећања, стари наратив би могао поново да се појави.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas