Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖЕНЕ РОЂЕНЕ У ОВОМ ЗНАКУ СТВОРЕНЕ СУ ДА БУДУ ХЕРОИНЕ: Може да делује као хладна и одсутна, али је стидљива и неодлучна

Предана, сналажљива, дискретно духовита, вредна, практична, промишљена, скромна, стидљива, прецизна – све то је жена рођена у хороскопском знаку Девице.

1708094698_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Њена животна мисија је бити херој и обарати друге људе с ногу својим знањем и интелектом.

Она је – Девица.

Девицом влада планета Земља због чега је практична и своје мисли базира на стварности, а не машти. Чврсто стоји са обе ноге на земљи, корачајући грациозно и нежно у својој промишљеној стварности.

Оријентисана на детаље ово је ‘жена динамит’ која дословно мисли на све и на коју увек можете да се ослоните. Свему приступа систематски, те воли планиране рутине.

Слободно време најрадије проводи у дугим шетњама у природи или радећи у башти.

Њена велика врлина је да увек и свуда долази на време. Може да делује као хладна и одсутна, али заправо је стидљива и неодлучна.

Љубав

Потпуно предана када је у вези, Девица је поуздана и лојална, те пази на сваки детаљ пре него што уђе у везу. Радије ће бити сама него с погрешном особом – она не тражи само оног правог, она тражи савршеног.

То не значи да тражи неког ко је савршен (јер такав човек не постоји) него неког с киме ће се савршено слагати. Детаљи су јој важни и у љубави па од свог партнера очекује ‘зачине’ попут цвећа, миришљавих свећа и романтике.

Скромна и конзервативна у многим подручјима живота, Девица воли да партнер преузме иницијативу. Строга према самој себи, важна јој је партнерова потврда. Најбоље се слаже са Шкорпиојом Близанцима, Раком, Биком и Јарцем.

Пријатељство

Поуздана и увек од помоћи, пријатељица Девица биће ту за сваки важан догађај у животима својих пријатеља. Такође, никада неће заборавити рођендане особа које су јој важне.

Њена критична природа и практична особност чине је пријатељицом која зна дати одличан савјет, али само када је се тражи јер она се не ‘петља’ самоиницијативно у туђе ствари.

Када јој се желе захвалити на помоћи њени пријатељи би требали то да направе на дискретан начин. Девице су скептичне према великим гестовима и гласним исказивањима емоција. Више цене једноставне и тише исказе захвалности.

Изглед

Младолико овално лице, оштар и светлуцав поглед који анализира, дужи нос, велики, широки осмех, нежна брада, витка линија, четвртаста рамена, мала стопала физичке су карактеристике Девице. Коса је обично смеђа, а очи сиве или боје лешника.

Горњи део главе обично је приметно већи што се повезује с изразито интелектуалним умом. Њена спољашњост је генерално упечатљива и Девице се носе врло добро. Највећи физички адут Девице је њен дуги, раван стомак.

Стил

Префињеност и безвременска одећа закони су којих се Девица одлучно држи. Обожава одевне комаде у којима ће моћи директно с посла да оде на ручак, вечеру или у вечерњи излазак.

Оно без чега не излази из куће је дезодоранс јер овај отмени знак увек жели да одише свежином. Колико заправо брине о свом изгледу, дискретна и тајанствена Девица не жели да открива свима и не жели да сви то знају.

Земљане боје попут сиве и жутосмеђе, те морнарско плава су јој омиљене. Њена гардероба пуна је практичних и софистицираних комада, а отмено ће исфурати и најлежерније одевне комбинације.

Не воли ништа екстремно, већ једноставно, практично, суптилно и прилагодљиво. Накит мора да надопуњава комплетни стајлинг подигне га на виши ниво.

Перфекционистичка нарав Девице посебно се осликава у шопингу.

Она пажљиво проверава да ли је с производом који јој се свиђа све у реду, а њеном истанчаном оку ништа не може да промакне. Када купује лако је можете затећи на делу где се продаје здрава исхрана јер Девица пази на исхрану и своју витку линију. Није ни чудо да многи сматрају Девицу – чуварком квалитета.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas