Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

ЗМИЈОНОША: Ево какви су људи рођени у 13. хороскопском знаку

Змијоносац или Ophiuchus, је званично 13. хороскопски знак.

1634227294_Depositphotos_303106944_S.jpg
Фото: Deposit
Oglas

Знак - који се налази између Шкорпиона и Стрелца и обухвата све рођене од 29. новембра до 17. децембра - не једногласно се сматра делом службеног зодијака. Али и даље је занимљиво учити историју иза знака и које особине личности Ophiuchus поседује. 

Прочитајте још: Пун Месец у Овну почиње 20.октобра: Погледајте какав БУМ доноси хороскопским знацима! Око Овна ПРШТИ НОВАЦ!

Личност змијоноше

Ophiuchus, буквално се преводи као "змијоноша" и симболизује људско биће испреплетано са змијом. Њихова личност има много дубине и верује се да су најмрачнији и најмистичнији знак до сад.

Змијоноше су генерално срећни појединци који су искрени и поштени, интелектуални и паметни, пуни харизме и креативних талената. Они су амбициозни и желе да буду на врху своје игре, али попут змије, воле да све раде у тајности.

Лако се могу прилагодити променама, због чега природно мрзе рутину, и потребан им је партнер који разуме њихову страст према истраживању света и животу. Такође су склони да буду нестрпљиви, темпераментни и осуђујући, а да притом не узимају у обзир последице које могу створити нездраву љубомору у односима.

Најважнији елемент успеха у вези са змијоношом је поштовање њихове потребе да се осећају слободно и невезано, као и потребе да буду хваљени. Неко ко је интелектуалан, али срећан у „споредној улози“ најбоље одговара змијоноши.Прави партнер мора да буде снажна окосница везе, слично као и екипа филма која осветљава глумца.

    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas