Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Како знати да ли сте ПРОМЕНЉИВ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК и шта то значи за ваш живот

За почетак, ти си у суштини камелеон

1651577102_maxim-potkin-xXCAFv1jkDA-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Да ли знате да ли сте фиксни, кардинални или променљиви знак? Пауза—мој шта знак

Дванаест знакова зодијака подељено је у три основне групе, од којих свака има своје карактеристике. У зависности од вашег Сунчевог знака, ви сте или кардинални знак (Ован, Вага, Рак и Јарац), фиксни знак (Бик, Лав, Шкорпија, Водолија) или течни ~променљиви~ знак (Девица, Стрелац, Рибе и Близанци).

Добро, шта је тачно променљиви знак?

Лесли Хејл, астролог, каже да су знаци подељени у три различита временска оквира, при чему су променљиви последњи. Сваки представља одређену фазу развоја и кореспондира са четири годишња доба. Најједноставније речено, кардинални знаци започињу сваку сезону, променљиви знаци завршавају сваку сезону, а фиксни знаци су усред сезоне, објашњава Хејл.

Прочитајте још: Желите да излазите са Биком? У реду, али будите спремни на ОВЕ ствари

Они такође представљају различите фазе развоја, каже Линда Џојс, професионални астролог и аутор књиге Дан када сте рођени: Путовање до целовитости кроз астрологију и нумерологију. Четири елемента зодијака — ватра, ваздух, земља и вода — подељена су три пута, што значи да сваки знак спада у категорију кардиналних, фиксних или променљивих. (На пример, земљани знак Девица, ватрени знак Стрелац, водени знак Рибе и ваздушни знак Близанци су такође променљиви знаци.)

Осим правог времена, сваки знак се разликује по томе шта доноси на сто, овај, универзум. Кардинални знаци представљају нове почетке. „Имате снажан унутрашњи свет“, примећује Џојс.

Фиксни знаци се активирају усред сваке сезоне и стабилизују ствари, додаје она. „Они су поставили чврсте циљеве; они су градитељи који стварају основу. Подижу лопту и почињу да је остварују“, каже Џојс. 

Променљиви говоре о завршецима. „Они уче тешке лекције које су им неменили пролеће, лето, зима и јесен“, каже Џојс. "Свим добрим стварима дође крај, а променљиви су усмерени ка променама." 

Како да знам да ли сам променљив знак?

Лако. Да ли сте Девица, Саг, Рибе или Близанци? Онда си променљив знак. Ура!

Које су заједничке особине сваког променљивог знака?

Реч променљив долази од латинске фразе која значи подложна променама. Ово су најфлексибилнији знаци зодијака. За Близанке, ови квалитети се појављују у њиховим забавним личностима. „Они су обично веома интелигентни људи који су лако прилагодљиви и отворени“, каже Хејл. Близанци, као и њихови колеге променљиви, су спремни да покушају било шта једном. Девет пута од 10 Близанци су укључени у све што имате да понудите. Близанци не подносе да им буде досадно, што има смисла јер прихватају промене.

Фото: Пиксабеј

Девице се рађају током једног од најтужнијих прелазних периода у години, што некако објашњава... много. Током овог времена долази до велике енергетске промене — са игре на посао — што је типично за фокусиране, посвећене, хм, радохоличне Девице зодијака. Тада је време је за позитивне промене у областима здравља и рада. „Девице користе вештине и идеје да би користиле свету“, каже Хејл.

Стрелци су поштени, до те мере да су понекад брутални, што иако може да убоде, може да изазове важну промену. Овај знак, као и други променљиви, обично је око 10 корака испред свих осталих. Било да се ради о планирању следећег путовања или преузимању тог (добро прорачунатог) ризика, људи са овим знаком су усмерени ка напредовању. „Ако бих смишљала слоган за Стрелца, то би било 'живот је авантура'“, каже Хејл.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

Као водени знак, Рибе су најемотивнији од променљивих. Они се баве суптилним емоцијама и имају шесто чуло када су у питању други људи, објашњава Хејл. Рибе су уметнички исцелитељ који може да осветли важан увид неопходан за промене у свом животу и животима других.

Шта још треба да знате о променљивим знацима?

Иако су неопходни за одржавање баланса у зодијаку, они могу имати и неке, хајде да само кажемо... мање од пожељних квалитета. Променљиви знакови (нарочито Рибе) могу бити веома непредвидиви. Такође је уобичајено да променљиви апсорбују у оно што се дешава за све око њих, потенцијално губе себе у том процесу.

За променљиве је важно да се фокусирају на сопствени раст пре него што покушају да помогну другима, каже Џојс. „Понекад се морају усредсредити на сопствену реалност“, додаје она.

Све у свему, променљиви знаци су попут камелеона, каже Хејл. "Они се увек мењају. Они могу бити једно данас, а друго сутра." Некако узбудљиво, зар не?

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas