Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОШКЕ АНАЛИЗЕ

Ако у датуму рођења имате ОВЕ БРОЈЕВЕ - имате и посебну моћ!

Датум рођења предодређује нас за бројне животне околности.

1648247460_calendar-g439905b92_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Уколико у свом датуму рођења имате специфичне бројеве какви су 11, 22, 10, 20 и 30 - ви сте срећан човек. Наиме, иако је некада владала конфузија око бројева 11 и 22, оба ова броја су специфична јер имају своју јединствену улогу на својствен начин и њихова важност може се објаснити удвострученом цифром која даје посебан тон. Такође, њихов значај се објашњава тиме што бројеви 11 – 2, 22 – 4 у себи садрже семе величине.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Људи који их имају су сложени, сачињени од позитивних и негативних страна ових бројева.

 Како се у нумерологији користимо сведеним бројевима, 11 = 2, 22 = 4, на ове бројеве гледамо и као на сведене и као да нису сведени. Ови бројеви су изузетак, па онима који у датуму рођења имају 11 или 22 (пишемо 11/2 или 22/4), за њих узимамо у обзир све различите енергије које су симбол овим бројевима. Ови бројеви имају повећан потенцијал који пружа могућности за шири, обухватнији поглед.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

На пример 4 може напорно да ради у заједници, док 22/4 може да организује неки глобални пројект. Овај потенцијал је код неких успаван и неискоришћен, а нумерологија управо служи да га открије и активира.

11/2 - Учитељ, визионар, миротворац: Једанаестица тежи да уравнотежи женску и мушку енергију и тако постигне равнотежу. За то су потребни снага, нежност и интегритет. Моћ једанаестици долази из велике интуиције, али је често несигурна да би у то веровала. Једанаестице кажу – рашчисти с оним што јеси, живи часно, а двојка каже – препусти своју вољу вишој свести и учествуј у животу. Потребна је храброст да се осмисли живот и проживи сопствени сан. Зато ови људи збуњују и себе и друге. Снови и визије долазе од Бога.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

22/4 - Велики градитељи, архитекти мира. Нјихов живот је солиднији од 11/2. Ствари су опипљивије, а постигнућа су утемељена на видљив начин на физичком нивоу. Овај број може испољити оно о чему 11 сања. Број 22 зна да је ту да нешто уради, док је 22/4 стално укључен, а његова солидна снага одлази на изградњу темеља, који подупиру ма који од пратећих бројева у нумеричкој карти. Због две двојке, вештина комуникације је на завидном нивоу. Овај број има много важних ствари да каже свету, оне ствари које ће се чути.

Специфичност рођених с бројкама 10, 20 или 30, огледа се у нули у њиховим данима рођења. Нула симболизује читав свет. Када се дода неком броју, он не мења своју вредност, али га та нула чини зрелијим, означавајући да је тај број обишао читав један круг и да се враћа да настави рад на себи из једне више перспективе.

Прочитајте још: "Затруднела сам два пута у 5 дана - моја деца су рођена истог дана, али нису близанци"

Нула означава време убрзаног раста и нуди бављење с било каквим изазовом. Могуће је да они изаберу да не чине ништа и одмарају се читавих девет година нумеролошког циклуса, радећи само на својим другим бројевима, али никако не треба себи да дозволе тај луксуз. Сходно томе, изазов нуле постаје убрзан течај храбрости у коме се може научити како да се сви изазови искусе истовремено. Нула, ако особа не зна ништа друго о животу, може да буде изузетно тешка. Али самом борбом и преживљавањем човек заслужује посебно признање. Ви са нулом сте ратници, одајте себи признање због своје снаге.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas