Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

АСТРОЛОГИЈА ЛЕПОТЕ: Откривамо који дани погодују за маникир, који за фризера, а који за естетске подухвате

Светске звезде не крију да се шишају у складу са лунарним календаром, а пре него што оду под нож пластичног хирурга, увек се консултују са астрологом и састављају наталну карту

1677523155_shutterstock_2009713220.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролози тврде да је Универзум таласи који живе по сопственим законима и имају способност да имају опипљив утицај на живе организме. И човек није изузетак. Али ово је све теорија. У пракси, желимо да знамо како да „јашемо“ ове таласе како бисмо искористили њихову снагу и потенцијал за унапређење сопственог здравља, лепоте и дуговечности.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Прво правило: развијајте се, бавите се духовним и физичким васпитањем и тада ћете се лако повезати са овим таласима и интуитивно избећи низ грешака. Осим тога, основно знање о утицају планета на понашање људи ће вам рећи када и које процедуре лепоте ће боље утицати на ваше расположење и живот.

Друго правило: водите се интуицијом. После младог месеца расте енергија наше хировите планете. Сада ће све што треба умножити добро проћи. У ове две недеље вреди радити маникир, спа третмане за ноге, облоге за негу коже, маске за негу косе, плазма терапију, мезотерапију. Можете се одлучити и за филере, контурисање и уз нежне руке компетентних козметолога испунити своје усне свежином и бојом.

Прочитајте још: Снежана Ђуришић је тренирала више спортова, а да ли знате у ком је била ПРВАК ЈУГОСЛАВИЈЕ?

Које интервенције припадају овом периоду?

Овом периоду припадају и дубље интервенције: повећање груди, ринопластика, трансплантација косе.
Али чим Месец почне да опада, токови енергије који хране људе и помажу у одржавању равнотеже ће пасти заједно са њим, почеће две недеље нестабилности и све већег умора. Процедуре лимфне дренаже, шишање ће доћи у помоћ, ако треба да изгубите стару и успорите раст косе, курсеви детоксикације, масажа за мршављење. Уклањање длака (запамтите период успоравања раста длака!), чишћење лица или пилинг пилинга (овде је, наравно, разумно, према сезони) неће бити сувишни.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Закључак је једноставан: месец расте - потребни су нам козметички третмани који обнављају и побољшавају. Када се смањи - време је да уклоните све непотребне, очистите и изгубите тежину.

Генерално, Месец је дефинитивно представник лепог пола. И она, као и свака жена, има критичне дане. Као и менструални циклус, ови дани су одавно израчунати, и боље је да не паднете у руке Месеца :) Или боље речено, не Месецу, већ људима који, без икаквог разлога, почну да се понашају глупо, нагло или неадекватно.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Према астролошким тумачењима, 9. лунарни дан је обмана и илузија. 19. - погоршање сукоба и амплитуда негативног. А 29. дан у езотеризму се у потпуности назива сатанским, нема смисла бирати епитете за њега.

Које процедуре треба урадити ових дана?

Максимум је шетња, медитација, топле купке са два килограма морске соли, пити пуно воде, минимизирати конзумацију меса, алкохолних пића, цигарета и ограничити комуникацију. И ви и ваши најмилији ових дана понекад постанете најотровнији једни за друге. Успори и успори!

Прочитајте још: Класици који не излазе из моде: Које моделе ФАРМЕРКИ увек можете обући (ФОТО)

Ту су и млад и пун месец, два централна језгра у месечној интеракцији Земље и њеног мистериозног пратиоца, Месеца. Ови дани су најбољи за духовни развој, тантричке праксе, јогу, медитацију, купање у хладној води и једнодневну випасану са заветом ћутања. Ови дани нису за тело, већ за дух. Али тело ће после таквих духовних пракси реаговати најзахвалније.

Шта је са ретроградним Меркуром? Научимо да управљамо својим стањем и да не зависимо од спољних утицаја. А онда ће вас свака бања спасити и допринети лепоти, хармонији и дуговечности!

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas