Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бројеви који доносе СРЕЋУ: Уколико их имате у свом датуму рођења, очекују вас невероватни тренуци

Према мишљењу нумеролога ови бројеви доносе срећу

1686683407_numerologija-srecni-brojevi.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према учењу нумерологије, бројеви имају могућност утицаја на нашу судбину. Ако имате одређене бројеве у свом датуму рођења, верује се да вам предстоји посебно срећно и благословено лето.

Број 3

Ако сте рођени на датуме који садрже број 3, попут 3, 12, 21. или 30, верује се да ће вам ово лето донети обиље креативности, забаве и друштвених активности. Бићете окружени пријатељима и вољеним особама, а ваша позитивна енергија ће привлачити срећне и незаборавне тренутке.

Број 7

Ако је број 7 присутан у вашем датуму рођења, као што су 7, 16. или 25, верује се да ће вам ово лето донети унутрашњи мир, духовни раст и спознаје. Ово је време када бисте могли пронаћи смисао и дубље разумети своје животне путеве. Уживаћете у мирним тренуцима самоће и интроспекције, што ће вам донети унутрашњу срећу и задовољјеност.

Број 9

Ако сте рођени на датуме који садрже број 9, као што су 9, 18. или 27, очекује вас лето испуњено хуманитарним активностима, духовним растом и инспирацијом. Верује се да ћете пронаћи задовољство у помажући другима и остваривању великодушних дела. Ваша емпатија ће привући срећне и испуњавајуће ситуације које ће вам донети велику радост.

Број 5

Ако је број 5 присутан у вашем датуму рођења, као што су 5, 14. или 23, очекује вас узбудљиво и динамично лето. Верује се да ћете бити отворени за нова искуства, авантуре и путовања. Бићете окружени енергијом промена и слободе, што ће вам омогућити да у потпуности уживате у летњим радостима и стварате непроцењиве успомене.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas