· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ БРОЈЕВА

Бројеви откривају КАРАКТЕР: Ваше особине открива датум вашег рођења

Сваки појединац има број који одређује доминантну црту личности...

1654449690_date-of-birth-g9519f0c9f_640.jpg
Фото: Pixabay

Према нумрологији сматра се да ће датум рођења особе, тачније комбинација бројева дана, месеца и године одредити квалитет и правац у животу. Сваки број има своју сопствену енергију. Да би добили број који утиче на вашу судбину, саберите све бројеве свог рођења.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

На пример, ако сте рођени 15. маја 1973. године, морате сабрати све цифре у датуму: 1+ 5 +5+ 1+ 9 +7 +3 = 31. То даје број који је већи од девет, па га треба сабрати, док не добијете крајњи број, односно, 3 +1 = 4. Тако ћете добити број ваше судбине, а то је у овом случају број 4.

Број 1 означава славу, тенденцију да особа постане активна. Ви можете очекивати успех, али само ако се потрудите да избегнете сукобе и конфликте.

Број 2 показује да сте уравнотежена особа. Увек сте у потрази за компромисом, избегавајући сукобе, али сувише пажње поклањате блиским особама. Прихватити живот такав какав јесте. Лако ћете се носити са било којом ситуацијом у животу.

Прочитајте још: Опада вам коса? Проверите да ли вам недостају ОВИ ВИТАМИНИ у телу

Број 3 показује да сте особа оштрог ума и да брзо учите, али такође знате да манипулишете људима. Ви увек тражите једноставне начине за решавање проблема. Мана овог броја је то што не размишља о будућности.

Број 4 представља марљиве и трезвене особе. Ове особе могу избећи ризике, а до успеха стижу полако. У животу све можете сами постићи.

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Број 5 је карактеристичан за позитивне особе, ведрог духа, које имају тенденцију ка авантурама и рескирању. Ове особе лако уче стране језике и лако проналазе излаз из тешке ситуације. Стално праве планове за далеку будућност.

Број 6 представља особе које увек теже напретку. Ове особе на послу увек теже добијању признања, а мање су окренути стицању богатства.

Број 7 је тајанствен број, комбинација мистерија и знања. Ви сте романтична особа, која има високо развијену интуицију. То је број познатих композитора, музичара, филозофа и песника који могу постићи велике успехе. Међутим, особа која има овај број често пати од депресије.

Прочитајте још: Не бацајте ПЕТЕЉКЕ од трешања! Оне чине чуда за ваше здравље, а ево како се спремају (РЕЦЕПТ)

Број 8 представља храброст, успех у послу, снажну вољу и јак карактер. Особе са овим бројем увек треба да следе своје планове и реализују своје снове. Овај број најчешће имају политичари, војни лидери и бизнисмени.

Број 9 је број интелигенције и креативности. Особа са овим бројем је истакнути представник уметности. Успех можете очекивати у свету креативности. Важно је разумети оно што вас привлачи, да следите своје снове, јер једино тако можете успети.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.