Oglas
· · Komentari: 0
TUMAČENJE BROJEVA

Brojevi otkrivaju KARAKTER: Vaše osobine otkriva datum vašeg rođenja

Svaki pojedinac ima broj koji određuje dominantnu crtu ličnosti...

1654449690_date-of-birth-g9519f0c9f_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prema numrologiji smatra se da će datum rođenja osobe, tačnije kombinacija brojeva dana, meseca i godine odrediti kvalitet i pravac u životu. Svaki broj ima svoju sopstvenu energiju. Da bi dobili broj koji utiče na vašu sudbinu, saberite sve brojeve svog rođenja.

Pročitajte još:  Maša Terzić proslavila rođendan bez izabranika? Neposredno pred porođaj organizovala proslavu, a Zvezdan je izjavio ovo (FOTO)

Na primer, ako ste rođeni 15. maja 1973. godine, morate sabrati sve cifre u datumu: 1+ 5 +5+ 1+ 9 +7 +3 = 31. To daje broj koji je veći od devet, pa ga treba sabrati, dok ne dobijete krajnji broj, odnosno, 3 +1 = 4. Tako ćete dobiti broj vaše sudbine, a to je u ovom slučaju broj 4.

Broj 1 označava slavu, tendenciju da osoba postane aktivna. Vi možete očekivati uspeh, ali samo ako se potrudite da izbegnete sukobe i konflikte.

Broj 2 pokazuje da ste uravnotežena osoba. Uvek ste u potrazi za kompromisom, izbegavajući sukobe, ali suviše pažnje poklanjate bliskim osobama. Prihvatiti život takav kakav jeste. Lako ćete se nositi sa bilo kojom situacijom u životu.

Pročitajte još: Opada vam kosa? Proverite da li vam nedostaju OVI VITAMINI u telu

Broj 3 pokazuje da ste osoba oštrog uma i da brzo učite, ali takođe znate da manipulišete ljudima. Vi uvek tražite jednostavne načine za rešavanje problema. Mana ovog broja je to što ne razmišlja o budućnosti.

Broj 4 predstavlja marljive i trezvene osobe. Ove osobe mogu izbeći rizike, a do uspeha stižu polako. U životu sve možete sami postići.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Broj 5 je karakterističan za pozitivne osobe, vedrog duha, koje imaju tendenciju ka avanturama i reskiranju. Ove osobe lako uče strane jezike i lako pronalaze izlaz iz teške situacije. Stalno prave planove za daleku budućnost.

Broj 6 predstavlja osobe koje uvek teže napretku. Ove osobe na poslu uvek teže dobijanju priznanja, a manje su okrenuti sticanju bogatstva.

Broj 7 je tajanstven broj, kombinacija misterija i znanja. Vi ste romantična osoba, koja ima visoko razvijenu intuiciju. To je broj poznatih kompozitora, muzičara, filozofa i pesnika koji mogu postići velike uspehe. Međutim, osoba koja ima ovaj broj često pati od depresije.

Pročitajte još: Ne bacajte PETELJKE od trešanja! One čine čuda za vaše zdravlje, a evo kako se spremaju (RECEPT)

Broj 8 predstavlja hrabrost, uspeh u poslu, snažnu volju i jak karakter. Osobe sa ovim brojem uvek treba da slede svoje planove i realizuju svoje snove. Ovaj broj najčešće imaju političari, vojni lideri i biznismeni.

Broj 9 je broj inteligencije i kreativnosti. Osoba sa ovim brojem je istaknuti predstavnik umetnosti. Uspeh možete očekivati u svetu kreativnosti. Važno je razumeti ono što vas privlači, da sledite svoje snove, jer jedino tako možete uspeti.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas