Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас је 1.11. и доноси "магичан" низ бројева: Замислите жељу и покрените се

Данас је 1.11.2022. године, а у овом датуму имамо занимљив низ бројева1-1-1 којем се у нумерологији даје посебни значај

1667297200_path-g9a7e0f543_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Јединица се сматра главним бројем у нумерологији, а како се повећава број јединица у низу, њена енергија се, према нумеролозима увећава. Број један је повезан са новим почецима и независношћу. С обзиром на иницијативну вибрацију броја један, видети 111 може указивати на отварање новог поглавља у вашем животу, или може наговестити и неке нове ставове, мисли и перцепције ума.

Број један у нумерологији се односи на нове могућности, које често укључују мешавину страха од непознатог, као и узбуђења за оно што је пред нама. То је први од свих бројева, тако да је симбол независности, самопоуздања и иницијативе. 111 вас позива да угушите сумњу у себе и страх и уроните у нешто ново. Када вам број 111 закуца на врата, то се може схватити као порука да останете одлучни и да наставите даље на путу ка својим циљевима.

Прочитајте још: Да ли знате одакле потиче израз "ЖУТА ШТАМПА"? Сви га користе, а мало њих зна како је настао

Имате способност да покренете и манифестујете шта год желите у свом животу, било да је то нова прилика за посао, веза или освежен начин размишљања. Овај број може указивати на промене у разним аспектима живота.

У љубави указује на нови почетак и отварање неких нових врата. Могуће је да је нова веза на путу или постајете спремни да истакнете своје емоције. Под енергијом броја 111 романсе се могу побољшати када имате чисте намере. Неко ће имати храбрости да предузме иницијативу и направи први корак у романтичним односима.

Отворите своје срце могућности! Број 111 указује да морате имати храбрости да поздравите почетке који вам предстоје. Број један се односи на мотивацију, а његова енергија вођена независношћу исписана је низом бројева 111. Подигните своје самопоуздање и предузмете акцију у свом животу. Ово вам може помоћи да стекнете нове и позитивније увиде који вам могу променити живот. Будите спремни да се суочите са страховима, победите своје изазове и искористите тренутак.

Прочитајте још: Ком знаку НОВЕМБАР доноси пословне промене? Направите МУДРЕ потезе

Број 111 се повезује са манифестацијом, па данас можете замислити добру и позитивну жељу. Такође, повољна енергија се повећава ако замислите и неку лепу жељу за неког другог. Љубав доноси чуда када се шири!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas