Oglas
· · Komentari: 0

Danas je 1.11. i donosi "magičan" niz brojeva: Zamislite želju i pokrenite se

Danas je 1.11.2022. godine, a u ovom datumu imamo zanimljiv niz brojeva1-1-1 kojem se u numerologiji daje posebni značaj

1667297200_path-g9a7e0f543_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedinica se smatra glavnim brojem u numerologiji, a kako se povećava broj jedinica u nizu, njena energija se, prema numerolozima uvećava. Broj jedan je povezan sa novim počecima i nezavisnošću. S obzirom na inicijativnu vibraciju broja jedan, videti 111 može ukazivati na otvaranje novog poglavlja u vašem životu, ili može nagovestiti i neke nove stavove, misli i percepcije uma.

Broj jedan u numerologiji se odnosi na nove mogućnosti, koje često uključuju mešavinu straha od nepoznatog, kao i uzbuđenja za ono što je pred nama. To je prvi od svih brojeva, tako da je simbol nezavisnosti, samopouzdanja i inicijative. 111 vas poziva da ugušite sumnju u sebe i strah i uronite u nešto novo. Kada vam broj 111 zakuca na vrata, to se može shvatiti kao poruka da ostanete odlučni i da nastavite dalje na putu ka svojim ciljevima.

Pročitajte još: Da li znate odakle potiče izraz "ŽUTA ŠTAMPA"? Svi ga koriste, a malo njih zna kako je nastao

Imate sposobnost da pokrenete i manifestujete šta god želite u svom životu, bilo da je to nova prilika za posao, veza ili osvežen način razmišljanja. Ovaj broj može ukazivati na promene u raznim aspektima života.

U ljubavi ukazuje na novi početak i otvaranje nekih novih vrata. Moguće je da je nova veza na putu ili postajete spremni da istaknete svoje emocije. Pod energijom broja 111 romanse se mogu poboljšati kada imate čiste namere. Neko će imati hrabrosti da preduzme inicijativu i napravi prvi korak u romantičnim odnosima.

Otvorite svoje srce mogućnosti! Broj 111 ukazuje da morate imati hrabrosti da pozdravite početke koji vam predstoje. Broj jedan se odnosi na motivaciju, a njegova energija vođena nezavisnošću ispisana je nizom brojeva 111. Podignite svoje samopouzdanje i preduzmete akciju u svom životu. Ovo vam može pomoći da steknete nove i pozitivnije uvide koji vam mogu promeniti život. Budite spremni da se suočite sa strahovima, pobedite svoje izazove i iskoristite trenutak.

Pročitajte još: Kom znaku NOVEMBAR donosi poslovne promene? Napravite MUDRE poteze

Broj 111 se povezuje sa manifestacijom, pa danas možete zamisliti dobru i pozitivnu želju. Takođe, povoljna energija se povećava ako zamislite i neku lepu želju za nekog drugog. LJubav donosi čuda kada se širi!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas