Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: Данас је идеална прилика да побољшате живот и решите проблеме који вас муче

Овако позитивна енергија дешава се само неколико пута годишње и треба је искористити

1662719908_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Данас је 9. 9. један од датума огледала који се годишње догађају само 12 пута. По енергији, то су веома повољни дани када добијамо дарове од универзума. Пошто је у питању 9. септембар, овим даном и нашим изгледима, могућностима и приликама владаће број 9. Ево шта нумерологија каже, на који начин ће то утицати на нас:

Будите одлучни и храбри

Деветка је весник промена, па да бисте побољшали свој живот, само треба да предузмете акцију. Ако вам је потребна промена у љубави, морате преузети иницијативу и вољеној особи отворено рећи шта вам смета. Самци би требало да почну да се излазе и да се забављају, да активно траже своју сродну душу. Број девет ће вам помоћи да пронађете некога ко вас разуме и воли такву какви сте. Будите храбри и одлучни!

Ако желите да пронађете нови посао или повећате приходе, број 9 ће вам помоћи и у томе, само не смете да седите скрштених руку. Број 9 помаже онима који су спремни на све зарад успеха. Такве људе води правим путем, показујући им најлакши пут до циља.

9. септембар је одличан дан да завршите неки важан посао који сте раније започели.

Прочитајте још: Даје велику осетљивост: Ево како ће се ПУН МЕСЕЦ У РИБАМА одразити на хороскопске знакове

Преузмите одговорност

Неопходно је да данас будете објективни. Ако се појави проблем, не кривите друге већ реално сагледајте где сте и због чега погрешили. Дајте све од себе да их решите, без сваљивања одговорнисти на друге. Људи који ће преузети одговорност за своје поступке, добиће много среће од универзума. Деветка ће их наградити снагом и позитивношћу, помоћи им да пронађу нове циљеве, одреде своје приоритете и схватечему треба да теже.

Научите да прихватате људе онаквима какви јесу

Ово је веома корисна вештина за оне који желе да пронађу нове пријатеље и љубав, или да ојачају постојеће везе. Деветка ће разоткрити многе наше проблеме и оне које имамо с другима. Можда ћете сазнати неку не баш пријатну тајну о свом пријатељу или ћете схватити да од вољене особе не добијате оно што сте очекивали од везе. Ако вам је циљ да ојачате односе, а не да их уништите, онда ћете морати да прихватите мане, тј. лоше стране оних до којих вам је стало. Не осуђујте их и не пкушавајте да их натерате да се промене како би вама више одговарали.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas