Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СИМБОЛИ

Ево шта значи ако сте "ДЕВЕТКА" по нумерологији - откривамо ваш идеалан посао, љубав, животни пут

Да ли је то твој срећни број

1650981499_map-gc7bb73029_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Нумерологија је древни метафизички систем увида, који датира хиљадама година уназад и кроз више цивилизација и култура. Испитује однос који бројеви и слова повезана са нашим идентитетом (посебно нашим именом и датумом рођења) имају са нашом личношћу и животним путем. Нумерологија може бити моћан алат за самопомоћ и самосвест . Његов основни принцип је да је универзум систем и када се једном поквари, остају нам основни елементи — бројеви. Све се враћа на бројке.

Без обзира који тип нумеролошког броја израчунавате, опште правило је да наставите са сабирањем бројева док не дођете до једне цифре, при чему су 11 и 22 такође значајни. Сваки профил броја има другачије значење, личност, утицај.

Број 9 је моћан. Представља завршетак, иако не и коначан завршетак — више као испуњење једног циклуса како бисте се могли припремити да започнете следећи. Број 9 показује да сте живели и учили; бавите се својим животом на смислен, свестан начин и постављате циљеве који награђују.

БРОЈ 9: Животни пут

Број вашег животног пута се израчунава на основу вашег датума рођења, као што је ваш нумеролошки хороскопски знак! Овај број представља ваш карактер, вашу животну сврху и врсту живота који ћете водити. У ствари, то је један од најзначајнијих бројева у нумеролошком систему.

Да бисте пронашли број свог животног пута, једноставно смањите цифре свог пуног датума рођења док не дођете до једноцифреног броја — изузев 11 и 22. Да ли сте којим случајем добили број 9?

Прочитајте још: Хајде да причамо о АНЂЕОСКОМ БРОЈУ 1144: Шаље вам јасну поруку која ДОНОСИ ПРОМЕНУ у ваш живот

Ако је тако, онда сте саосећајни, стрпљиви, великодушни, са разумевањем и креативни. Привлаче вас каријере засноване на служби (као што су медицина, подучавање, влада или правосуђе) или уметности (као што су музика, уметност, писање или глума). Привлаче вас добри циљеви и добротворни напори и често се можете наћи како се борите за права других. Добро се осећате када чините добро! Служење вашој породици, заједници и ширем свету је крајњи судбински пут за људе број 9.

БРОЈ 9: Жеља срца

Број жеље вашег срца (који се назива и број нагона ваше душе) открива вашу најдубљу страст и чежњу – несвесни, емоционални, моћни покретач ваших одлука и понашања којих нисте свесни, али их ипак живите.

Изводи се сабирањем бројева на основу самогласника у вашем пуном имену при рођењу. Самогласници су А (вредност 1), Е (вредност 5), И (вредност 9), О (вредност 6) и У (вредност 3). Сабери их и смањи док не дођеш до једне цифре између 1 и 9. Да ли си добио број 9?

Марс вас чини жељним да заштитите друге и да се борите за оно што је исправно

Ако је тако, размишљате дубоко и филозофски, а основна тема вашег размишљања је како ускладити своју сврху са већом универзалном потребом или истином. На крају, ваша душа се своди на служење другима. Вођење, помагање, лечење, подучавање, заштита и подршка другим људима је оно што вас чини најсрећнијим. Привучени сте духовношћу и тражите вишу свест како бисте могли да схватите овај хаотични свет. Ваша саосећајна, дарујућа природа и духовни поглед на живот привлаче друге према вама, а људи воле да слушају ваше мисли о животу.

Број 9 у астрологији

У астрологији, број 9 је повезан са Марсом, планетом амбиција, страсти и агресије . Марс влада Овном (а у неким школама мишљења и Шкорпијом).

Марс даје овим положајима њихову оштрицу, усађујући у њих ватрену страст и амбицију која је моћна, када је усмерена ка алтруистичким и добрим циљевима. Међутим, тај утицај Марса може да их доведе у невоље када се не каналише позитивно. Марс вас чини жељним да заштитите друге и да се борите за оно што је исправно.

Број 9 у тароту

Девета карта Велике Аркане тарота је Пустињак. У астрологији, Пустињак је повезан са Девицом — што се, да, разликује од везе броја 9 са Овном или Шкорпијом, али не брините.

Фото: Пиксабеј

Пустињак је карта просветљења, мудрости и самосвести. Предлаже моћне унутрашње увиде до којих долази кроз размишљање, медитацију и контемплацију. Она је користан подстицај за бројеве 9 да увек ублаже своју жељу да превише служење, јер на тај начин често одузимају ваше сопствено путовање и самосвест. Важно је свесно издвојити време за размишљање јер без тога не можемо да доведемо ствари у ред.

Анђеоски број 9

Бројеви анђела нису изведени из вашег имена или датума рођења, већ се уместо тога односе на понављајуће низове бројева који се појављују свуда где погледате. Без обзира да ли вам бројеви анђела долазе преко регистарских таблица, сатова, рачуна, кућних бројева или банковних извода, они се виде као гуркање одозго.

Прочитајте још: ШТА БИСМО БЕЗ ЊИХ! Жене ОВИХ 6 хороскопских знакова важе за НАЈЈАЧЕ, али свака на свој начин

Анђеоски бројеви су релативно нов феномен у нумерологији. Иако идеја да бројеви могу да пренесу духовну поруку сеже вековима у прошлост, термин „број анђела“ је новији , који је ушао у популарну културу раних 2000-их. Верује се да су бројеви анђела космички кодови анђела (или духовних водича) који емитују поруку за коју универзум мисли да треба да чујете. Ови анђели су упорни и наставиће да вам шаљу ове низове бројева док не обратите пажњу (као сада...) и погледате (читајте даље...).

Ако наставите да виђате секвенце понављања 9, као што је 999, онда сте гурнути према врсти понашања на животном путу које особа са бројем 9 треба да има – размишљајте о креативним пројектима, хуманитарном или добротворном циљу, оздрављењу односа са другима или допуштању пређите једну фазу у свом животу како бисте могли да активирате нови почетак. Размислите шта вам од овога изгледа као ~недовршени посао~ и почните да се бавите тиме, а бројеви би требало да престану да се појављују.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas