Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Јануар у БРОЈКАМА: Двојке добијају НОВАЦ, а један знак почиње веома успешан ПОСАО

Јануар ће бити под утицајем броја 6. Мудро га искористите, избегавајте непотребно трошење енергије.

1609235093_Depositphotos_141684820_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Сама шестица се може одразити кроз понекад непријатне ситуације везано за народ, и можда и за улицу.

Пошто ће бити јака зима, боље нам је да останемо у топлим кућама и да не изигравамо хероје, како поред ове пандемије не бисмо добили и прехладу. Боље је ову шестицу искористити за породична окупљања.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Јединица

Бићете под утицајем броја 7, а то значи да би ви, иако сте иначе интуитивни и разложни, сада требало да порадите на себи, да бисте све преокренули у своју корист. Изађите у шетњу, прочитајте књигу, урадите било шта што вас радује и смирује. У супротном, осећаћете неку празнину и менталну слабост.

Како се рачуна биоритамски број?
Тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Тројка

Код вас доминира број 9, а то значи да вам предстоји да у овом месецу рашчистите са свим оним што вас је до сада оптерећивало, и ставите тачку на нешто што је већ требало да изађе из вашег живота, јер само се тако ви, емотивци, можете изборити са животним недаћама.

Тројке морају да рашчисте ситуацију, а Четворка да осмисле нову почетак на послу.
Двојка
Двојке ће бити под утицајем осмице, што говори о малој срећи и даје вам снаге да неке ствари на материјалном плану доведете у ред. Зато се опустите и учините оно што је за вас најбоље, како би вам то помогло да наставите даље.

Четворка

Доминантан је број 1. Јако Сунце четворкама даје додатну енергију да се изборе са оним што је тињало у њима у претходном периоду. Нови почетак даје вам могућности да се и пословно активирате, па искористите сваки тренутак за тако нешто.

Петица

Петице су под утицајем броја 2. Правићете корак напред - корак назад, чиниће вам се као да вам ништа не полази за руком, али то неће бити тако, јер двојка је парни принцип и говори да сами можда не можете ништа решити, међутим, уз помоћ некога ко вам је близак, то је сасвим изводљиво.

Петице иду напред назад, Шестице мроају да броје до 10 пре него што нешто кажу.

Шестица

Нисте ни свесни колико ће вас овог месеца носити емоције. Чувајте се импулсивног понашања, одбројте у себи до 10 пре него што било шта кажете, јер тројка која ће вас пратити у овом периоду даје такве вибрације да ћете се осећати у тренутку ведро, у тренутку тужно. Зато се потрудите да никада не реагујете "на прву лопту".

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Седмица

Ви, деца чисте душе, због броја 4, који ће доминирати вашим животом у овом периоду, морате радити на себи и бринути о себи, да бисте се духовно издигли, како здравствено не бисте "пали". Сматрам да је тешко учинити тај корак, али треба се потрудити, јер само на тај начин можемо себе обезбедити за будуће време.

Седмица нека брине о здрављу, Осмица је нервозна, а Деветка ће мроати да се промени.

Осмица

Ви, који волите свој мир и опуштеност, који сте лежерни, под утицајем броја 5 имаћете осећај да вас место не држи, да сте стално у неком свом раскораку, и да вам никако не прија да останете у затвореном простору. Зато немојте да вас изненади понашање које не одговара вашој личности. Нека буде умереније и боље. Ако се створи прилика за то, пођите на краћи одмор.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Деветка

Већина вас који у суштини не волите промене у свом животу, због овог броја 6 током јануара бићете у прилици да вас више људи потражи, макар да питају за савет или само да вас виде. Шестица доноси и лепе вибрације када је породица у питању, и зато треба да се препустите и уживате у сваком сегменту овог периода.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas