· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Предвиђања за НОВЕМБАР 2021. на основу твог личног НУМЕРОЛОШКОГ БРОЈА: Ево како да га израчунаш и видиш шта ти следи

Јединицама ће пристићи новац, док четворке треба да поведу рачуна о трошковима, а седмице ће добити шансу да реше стамбени проблем

1634893350_Capture.JPG

Долази нам крај године броја пет, који је означавао је могућност путовања, изградњу објеката и саобраћајница, отварање према пријатељима и онима који нас цене. Донео је и лепе дане, више излазака и дружења, упркос тешкој ситуацији у вези са пандемијом.

Прочитајте још: Који је ваш НУМЕРОЛОШКИ КОД који открива које урођене особине имате?

Старији имају велико искуство из прошлости, када је била епидемија вариола вере, па су зато сад послушнији. Млађи су „у облацима“ и не верују ничему. Зато је сад дошло време да они пролазе кроз тежак период. Све је препуштено нашим личним одлукама и требало би да се уразумимо. 

Један

Ви сте под утицајем броја осам. Могуће је да добијете нешто мало новца, а сигурно је да ће вас срећа пратити у овом месецу, дајући вам могућност за неки одмор, или решење важних ствари у животу. Немојте превише анализирати, јер због тога би могло да вам промакне оно што је суђено. Положај планета свима нам доноси промене, а за вас би ово могло бити јако добро. Пустите да вас срце води кроз живот, разум оставите по страни.

Двојка

Током новембра, због броја девет који влада у овом тренутку за вас, седите и добро промислите о свему. Направите селекцију на свим пољима како не бисте „вукли репове“ у наредном периоду, јер сте осетљиви на сваки негативни утицај. Зато је битно да се добро усредсредите и направите баш сада рез између оних који вам пријају и оних који црпе вашу енергију. 

Како се рачуна биоритамски бројБиоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете то на прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5)

Тројка

Бићете под утицајем броја један, па је период добар за отпочињање нечег новог. Имаћете енергију за покретање нових животних ситуација. Ви, емотивци, веома сте осетљиви и зато вам је тешко да се рационално понашате. За вас је битно да разум доминира, како би се све лепо завршило. Потрудите се да вам се отворе путеви и да вам крене набоље.

Четворка

Замолила бих вас да током новембра поведете рачуна о трошковима, јер сте под утицајем броја два, који понекад уме и да блокира, доносећи непланиране издатке. Неопходно је да радите на себи и да чувате здравље, због овог броја, који може донети и неке судбинске кодове. Радни сте и ништа вам тешко не пада. Будите обазриви у сваком погледу, научите да себе више волите и чувате.

Прочитајте још: Да ли сте емотивна или НЕСВАКИДАШЊА особа? Ево шта ваш БИОРИТАМСКИ број говори о вама

Петица

Личности који у свом биоритму имају овај број, током новембра биће под утицајем тројке. Ви невероватно волите да доминирате и да чувате своју слободу, али тројка вас може довести у ситуацију да се емотивно вежете за неку особу која би унела промене у ваш живот. Није лоше да се и ви осетите вољено и да будете “у облацима”. Иако сте деца неба, рођени сте овде, и потребно је да стварате породицу и да ближњима пружите све што можете. 

Шестица

Поведите рачуна о здрављу, јер сте под утицајем броја четири. Он не мора бити само окренут на “здравствену страну”, може утицати и да добијете или изгубите посао, да будете оптерећени неким новим ситуацијама, или новим прописима. Научите да се пазите и да водите рачуна о себи, јер су вам сви други важнији.

Прочитајте још: Ако сте рођени 1987. године, ваш број је 7! Последња цифра у години РОЂЕЊА говори све о вама! ИЗРАЧУНАЈТЕ


Седмица

У новембру ће вас пратити број пет, што вам доноси неко лепо отварање, могућност да решите стамбени проблем, отпутујете негде да се одморите, или да нађете неку нову занимацију. Понекад се прошетајте поред реке или шумом, да бисте се напојили позитивном енергијом. Допустите својим сновима да почну да се остварују, јер је управо сада тако нешто могуће. 

Осмица

Породица ће вам бити доминантна због утицаја броја шест и зато будите опрезни да се не трошите превише, јер вам то може шкодити. Верујем у вашу смиреност, а и ваш анђео чувар сигурно ће бити уз вас све ово време, како се не би десило да лоше прођете. Породица нас понекад доводи “пред свршен чин”, када више ништа не може да се уради. Може се догодити да у фамилију стигне принова, или да изгубите некога ко вам је веома драг. 

Деветка

Чувајте нерве, пошто сте под утицајем броја седам. Ви, стара душа, која се тешко отвара другима, немојте дозволити да вас неко злоупотреби, јер овај број доноси такве могућности. Знате да препознате шта је добро, а шта лоше, па се тако и поставите, како бисте избегли бриге. Не би било згорег да понекад одете до цркве и упалите свим својим пријатељима и непријатељима свећу за здравље.  

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.