· · Komentari: 0
NUMEROLOGIJA

Predviđanja za NOVEMBAR 2021. na osnovu tvog ličnog NUMEROLOŠKOG BROJA: Evo kako da ga izračunaš i vidiš šta ti sledi

Jedinicama će pristići novac, dok četvorke treba da povedu računa o troškovima, a sedmice će dobiti šansu da reše stambeni problem

1634893350_Capture.JPG

Dolazi nam kraj godine broja pet, koji je označavao je mogućnost putovanja, izgradnju objekata i saobraćajnica, otvaranje prema prijateljima i onima koji nas cene. Doneo je i lepe dane, više izlazaka i druženja, uprkos teškoj situaciji u vezi sa pandemijom.

Pročitajte još: Koji je vaš NUMEROLOŠKI KOD koji otkriva koje urođene osobine imate?

Stariji imaju veliko iskustvo iz prošlosti, kada je bila epidemija variola vere, pa su zato sad poslušniji. Mlađi su „u oblacima“ i ne veruju ničemu. Zato je sad došlo vreme da oni prolaze kroz težak period. Sve je prepušteno našim ličnim odlukama i trebalo bi da se urazumimo. 

Jedan

Vi ste pod uticajem broja osam. Moguće je da dobijete nešto malo novca, a sigurno je da će vas sreća pratiti u ovom mesecu, dajući vam mogućnost za neki odmor, ili rešenje važnih stvari u životu. Nemojte previše analizirati, jer zbog toga bi moglo da vam promakne ono što je suđeno. Položaj planeta svima nam donosi promene, a za vas bi ovo moglo biti jako dobro. Pustite da vas srce vodi kroz život, razum ostavite po strani.

Dvojka

Tokom novembra, zbog broja devet koji vlada u ovom trenutku za vas, sedite i dobro promislite o svemu. Napravite selekciju na svim poljima kako ne biste „vukli repove“ u narednom periodu, jer ste osetljivi na svaki negativni uticaj. Zato je bitno da se dobro usredsredite i napravite baš sada rez između onih koji vam prijaju i onih koji crpe vašu energiju. 

Kako se računa bioritamski brojBioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978, vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5)

Trojka

Bićete pod uticajem broja jedan, pa je period dobar za otpočinjanje nečeg novog. Imaćete energiju za pokretanje novih životnih situacija. Vi, emotivci, veoma ste osetljivi i zato vam je teško da se racionalno ponašate. Za vas je bitno da razum dominira, kako bi se sve lepo završilo. Potrudite se da vam se otvore putevi i da vam krene nabolje.

Četvorka

Zamolila bih vas da tokom novembra povedete računa o troškovima, jer ste pod uticajem broja dva, koji ponekad ume i da blokira, donoseći neplanirane izdatke. Neophodno je da radite na sebi i da čuvate zdravlje, zbog ovog broja, koji može doneti i neke sudbinske kodove. Radni ste i ništa vam teško ne pada. Budite obazrivi u svakom pogledu, naučite da sebe više volite i čuvate.

Pročitajte još: Da li ste emotivna ili NESVAKIDAŠNJA osoba? Evo šta vaš BIORITAMSKI broj govori o vama

Petica

Ličnosti koji u svom bioritmu imaju ovaj broj, tokom novembra biće pod uticajem trojke. Vi neverovatno volite da dominirate i da čuvate svoju slobodu, ali trojka vas može dovesti u situaciju da se emotivno vežete za neku osobu koja bi unela promene u vaš život. Nije loše da se i vi osetite voljeno i da budete “u oblacima”. Iako ste deca neba, rođeni ste ovde, i potrebno je da stvarate porodicu i da bližnjima pružite sve što možete. 

Šestica

Povedite računa o zdravlju, jer ste pod uticajem broja četiri. On ne mora biti samo okrenut na “zdravstvenu stranu”, može uticati i da dobijete ili izgubite posao, da budete opterećeni nekim novim situacijama, ili novim propisima. Naučite da se pazite i da vodite računa o sebi, jer su vam svi drugi važniji.

Pročitajte još: Ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je 7! Poslednja cifra u godini ROĐENJA govori sve o vama! IZRAČUNAJTE


Sedmica

U novembru će vas pratiti broj pet, što vam donosi neko lepo otvaranje, mogućnost da rešite stambeni problem, otputujete negde da se odmorite, ili da nađete neku novu zanimaciju. Ponekad se prošetajte pored reke ili šumom, da biste se napojili pozitivnom energijom. Dopustite svojim snovima da počnu da se ostvaruju, jer je upravo sada tako nešto moguće. 

Osmica

Porodica će vam biti dominantna zbog uticaja broja šest i zato budite oprezni da se ne trošite previše, jer vam to može škoditi. Verujem u vašu smirenost, a i vaš anđeo čuvar sigurno će biti uz vas sve ovo vreme, kako se ne bi desilo da loše prođete. Porodica nas ponekad dovodi “pred svršen čin”, kada više ništa ne može da se uradi. Može se dogoditi da u familiju stigne prinova, ili da izgubite nekoga ko vam je veoma drag. 

Devetka

Čuvajte nerve, pošto ste pod uticajem broja sedam. Vi, stara duša, koja se teško otvara drugima, nemojte dozvoliti da vas neko zloupotrebi, jer ovaj broj donosi takve mogućnosti. Znate da prepoznate šta je dobro, a šta loše, pa se tako i postavite, kako biste izbegli brige. Ne bi bilo zgoreg da ponekad odete do crkve i upalite svim svojim prijateljima i neprijateljima sveću za zdravlje.  

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.