Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Похлепа, лењост, хвалисавост, сујета: Откријте која је ваша НАЈВЕЋА МАНА на основу ДАТУМА РОЂЕЊА

Према нумерологији датум рођења може много тога рећи о некој особи, између осталог и да одреди њене највеће грехове или мане.

1642338435_woman-g37d124d09_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према мишљењу нумеролога, дан рођења може много тога да каже о некој особи, између осталог и то које су њене највеће мане.

Ево који грехови су карактеристични за одређене датуме рођења:

Прочитајте још: НУМЕРОЛОГИЈА открива који је ИДЕАЛАН посао за вас! Ево како да то проверите

Од 22. децембра до 19. јануара

 

Ако сте рођени у овом временском периоду, највероватније вама влада похлепа. Стално се такмичите, учинићете све што је у вашој моћи да зарадите више новца од других. И није да желите да потрошите све што сте зарадили, само волите да се похвалите својим успехом и достигнућима. Похлепа вас тера да радите ствари на које се не би свако усудио.

Од 20. јануара до 18. фебруара

Људи који су рођени у овом временском периоду воле да верују да су посебни и другачији од осталих. Често су хвалисави и покушавају да докажу свима да су успешнији и мудрији од других.

Од 19. фебруара до 20. марта

Рођени у овом периоду често су људи чија је глава у облацима. Понекад се чак може чинити да постоје само у свом малом свету и да су потпуно неповезани са људима и догађајима око себе. Мартовски људи имају тенденцију да буду веома спори и замишљени. Нажалост, то често ствара основу за развој лењости.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

Од 21. марта до 20. априла

Посебност људи рођених у овом периоду јесте њихова непредвидљивост и јак темперамент. Ако случајно осетите бес такве особе, нећете добро проћи. Осим што су непредвидиви људи, они су и невероватно спонтани, а то скоро увек води у невоље. Ако сте рођени у априлу, морате научити да контролишете своје емоције. У супротном, ваш бес може нашкодити и вама и онима око вас.

Од 21. априла до 20. маја

Особе рођене у овом периоду могу бити користољубиве јер воле само оно што ће им на крају користити. Такође имате велике шансе да гаје нездраве навике - прождрљивост и преједање.

Од 21. маја до 22. јуна

Рођени у овом периоду имају страшну навику да улепшавају стварност, нарочито ако другима треба да испричају шта се догодило.

Можда је то зато што су већина рођених у јуну близанци, а они имају два лица, тј. различите погледе на исту причу.

Склони су да лажу о малим стварима, а понекад и о важним стварима, посебно ако се оне разликују од онога што желе

Од 23. јуна до 22. јула

Рођени у овом периоду одликују се пожртвованим односом према животу, као и посебним односом према предмету њихове љубави или симпатије. Склони су обожавању свог партнера, стављајући њега и његове потребе изнад својих. Није лоше бринути о другима али само ако притом потпуно не запоставите себе и своје потребе.

Од 22. јула до 23. августа

Рођени у овом периоду склони су сујети. Можда сте један од најсебичнијих особа када су у питању лични односи. Природни сте у свему што радите и знате како да импресионирате друге једноставним намигивањем или осмехом. Ви сте често арогантна и претерано самоуверена особа, има тренутака када чак ни људи за које мислите да су блиски не желе да имају ништа са вама.

Од 23. августа до 23. септембра

Рођени у овом периоду по правилу су изузетно нестабилни у својим жељама. Често не могу да одлуче шта тачно желе и како да то добију. Осим тога, они заиста желе да буду они о којима сви причају, посебно када је у питању супротан пол. Ако сте рођени у септембру, онда сте највероватније љубоморни и завидите другима на ономе што имају.

Прочитајте још: Последња цифра у датуму рођења може открити ДОСТА СТВАРИ: Сазнајте какву су вам судбину спремили БРОЈЕВИ

Од 24. септембра до 23. октобра

Рођени у овом периоду на прво место стављају физички изглед и прави су нарциси. Могу се гледати у огледало и сатима дивити свом лепом лицу. Али, упркос чињеници да можда проводе доста времена седећи испред огледала, и даље уживају у раду на унутрашњој лепоти.

Од 24. октобра до 21. новембра

Људи рођени у овом периоду посебно су склони пожуди, а разлог за то је њихова страствена природа. Знате како да убедите људе, јер сте одличан психолог. Веома је важно да знате да они чују све што им кажете. Међутим, вама је тешко да пронађете љубав у лицу једне особе јер тражите неког ко вам је веома сличан.

Од 22. новембра до 21. децембра

Рођени у овом периоду често су склони прељуби и флерту. Секс је за њих забава, а не вид преваре, стога им може бити веома тешко да одрже дугорочну везу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas