Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋ БРОЈЕВА

НУМЕРОЛОГИЈА открива који је ИДЕАЛАН посао за вас! Ево како да то проверите

Анализа и тумачење бројева откривају бројне предиспозиције сваке особе.

1640453349_astrology-g905181bf1_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Свака врста нумеролошке прогнозе се односи на биоритамски број ваше нумеролошке комбинације која се добија сабирањем вашег комплетног датума рођења. На пример, ако сте рођени 25.8.1976. сабирањем 2 + 5 + 8 = 15 и свођењем на један број 1 + 5 = 6 добијате први, биоритамски број, који подлеже променама из дана у дан, из месеца у месец.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Иако то можда нисте очекивали, ваш нумеролошки код може открити која је идеална професија за вас, или бар како да усмерите своја интересовања.

Број 1

Ви сте рођени вођа. Људи се угледају на вас када им треба мотивација и усмерење. Ви бисте били добри у војсци, адвокатури, бизнису и менаџменту. Многи предузетници такође спадају под овај број. Иако је ваш тренутни посао скроман, ваше колеге вас гледају као вођу.

Број 2

Дипломатија је ваша најјача особина. Било која професија која подразумева осећајност и посредништво ће вам одговарати. Многи професори, саветници и неговатељи имају баш овај број. Чак и ако радите у канцеларији, ваше колеге се вама обраћају за савет и од вас добијају саосећајност.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ова четири хороскопска знака се плаше усамљености

Број 3

Имате сјајне социјалне вештине и волите разноврсност. Били бисте веома успешни у индустрији забаве, оглашавања или новинарству. Многи уметници, писци и говорници имају баш овај број. Могли бисте бити и добар научник, уколико радите пројекте који укључују интеракцију са људима.

Број 4

Било каква позиција која подразумева обраћање пажње на детаље и организацију добра је за вас. Били бисте одличан менаџер, рачуновођа, инжењер или финансијски саветник. Веома сте дисциплиновани и то вам омогућава да се заправо снађете у сваком послу, чак и кад треба да организујете друге људе.

Број 5

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за јануар 2022: Близанци би могли да оду корак даље, а два знака очекује остварење жеље

Било који посао који подразумева путовања, авантуру и разноврсност је као измишљен за вас. Не плашите се да преузмете ризик, такође. Били бисте одличан брокер, пилот, али и туристички водич. Уколико сте тренутно заробљени на неком досадном послу, требало би да преузмете ризик и потражите посао који ће вас испуњавати.

Број 6

Допада вам се да радите са другим људима и све волите да радите! Веома сте слични особи која има животни број 2, али више сте фокусирани на рад у групи. Многи здравствени радници, исцелитељи, професори и тренери налазе се под овим бројем. Имате чврсту вољу и спремни сте да посветите живот свом послу.

Број 7

Ви сте одличан аналитичар и филозоф. Учите целог живота и увек сте у потрази за неким вишим знањем. Одлични сте у науци, религији и занимају вас све духовне ствари. Иако вам тренутни посао можда не одговара, ви налазите начин да анализирате свет и долазите до нових сазнања.

Прочитајте још: Рада Манојловић НОВОГОДИШЊОМ честитком расплакала све: Ево коме је наменила

Број 8

Имате ту способност да зарадите велики новац. Не волите да ризикујете и имате тај дар да препознате шта ће уродити плодом, а шта неће. Ваша фокусираност и амбиција водиће вас ка водећим позицијама у бизнису, раду у држави, па чак и ка највишим позицијама у државној служби. У свакој професији бићете препознати као вођа и мотиватор.

Број 9

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Ви сте веома хумани и добро бисте се снашли у свакој каријери која укључује саосећајност и друштвену правду. Ви бринете о томе да се и други добро осећају и буду успешни. Људска права, социјални рад и имиграциона служба су могућности. Када су волонтери потребни за било какав посао, ви се први пријављујете.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas