Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРОЈЕВИ

Према нумерологији, сутра је МАГИЧАН и МОЋАН ДАН, 11.11.: Привуците СРЕЋУ и УСПЕХ на следећи начин

Дан са посебном енергијом - 11. новембар - доноси нам сјајну прилику да остваримо жеље и своје визије, креирамо светлију будућност и освестимо свој пут ка срећи.

1636570511_suter.png
Фото: Sutterstock
Oglas

11. новембар је сваке године један од најважнијих дана у нумерологији. Ово је сјајно време да анализирате сопствени живот, организујете своје мисли, научите из онога што се догодило.

Са нумеролошке тачке гледишта, 11 је број са невероватно јаким креативним вибрацијама. Симболично он помаже да јасније видимо своје циљеве и слободније изразимо намере.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

Двоструки број 11-11 подстиче духовно буђење и показује се као веома користан за активирање виших стања свести.

Ако човек често почне да примећује бројеве 11:11 (на пример, време на сату) или само 11, то може значити да Универзум упозорава на будуће промене и духовне трансформације. Са невероватно снажном енергијом, Универзум жели да будемо пажљивији са трагове интуиције, истовремено се фокусирајући на добре ствари које желимо да створимо у свом животу и почнемо да активно делујемо. Ово не мора да се односи само на личне, већ и на јавне циљеве.

Током сутрашњег дана наше мисли су изузетно јаке јер значајно утичу на обликовање стварности.

Уколико размишљамо позитивно, 11. новембра је много лакше снове претворити у реалност. Требало би унапред размислити о томе шта треба да тражите од Универзума. Такође, сада није време за журбу јер исхитреност вас може одвести на погрешан пут.

Шта треба урадити?

За почетак, нека ваш ум буде бистар и отворен. Поред тога, треба обратити пажњу на детаље и знакове. Обавезно је да правилно визуализуејте циљеве и жеље и фокусирате се на позитивност и на хармонију.

Веома је важно да останете крајње искрени према себи, да пажљиво размислите о сопственим поступцима и да делујете искрено и свестрано.

На овај датум никако не треба занемарити снове, јер се у њима могу скривати важне поруке подсвести и интуиције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas