Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сутра је 11.11. ДАТУМ ОГЛЕДАЛА: Један од најсрећнијих датума у нумерологији

Како да ископристите позитивне вибрације за срећу и успех...

1668074017_shutterstock_1144733384.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сутра је датум огледала, магичан низ 11.11. доноси повољну енергију, тврде нумеролози!

Новембар је месец када се полако припремамо за крај године, завршавамо започето и спремамо се за нови почетак, нову фазу живота. У астролошком смислу овај новембар је почео помало бурно јер смо 8. новембра имали помрачење пуног Месеца. Могуће је да је донело пуно промена, али многе од њих, чак иако вам сада тако не изгледа, заправо су много важне за вас.

Ипак, светло увек побеђује таму, па нам тако у новембру стижу и повољнији дани. Један од најсрећнијих датума у нумерологији свакако је 11. 11. Ове године 11. новембра имамо поново лепу енергију низа 11-11, односно магичног датума огледала.

Прочитајте још: Долази последње ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА у 2022. години: Ови хороскопски знакови суочиће се са великим променама

Шта да урадите 11.11. за срећу и успех?

Нумеролози сматрају да је овај дан посебно повољан за трансформацију, али све се ради кроз појачане емоције. Могуће је да ће неке наше потиснуте емоције и страхови избити на површину, посебно када је реч о љуабвним односима. Али то значи ослобађање од свега што вас је притискало. Партнер за ово треба да зна, и сада, када су све "карте отворене" лакше можете да пронађете компромис.

Поред тога, 11. новембар је време за креативне идеје и потрагу за новим нестандардним решењима. Данас вреди да запишете своје мисли и идеје, да их узмете у обзир. Можда је време да доживите и неке старе идеје када је реч о послу и развоју.

Прочитајте још: Шта нам доноси страствена Венера у Шкорпији? Утицаће на свакога од нас

Овог дана је важно да останете смирени и оптимистични. Учините нешто лепо за себе, идите на базен или у спа, приуштите себи релаксацију и одмор. Посебно је важно да се опустите и растеретите. Одбаците од себе негативну енергију како би вас испунила нова. Држите своје емоције под контроломи научите како да их истакнете и поделите са другим људима.

11-11 је дан позитивних промена, пригрлите своју шансу!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas