Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРОВАЊЕ

Данас је дан за остваривање ЖЕЉА: Магични низ 1111 може да учини ЧУДА, ако промените ЈЕДНУ ствар

Нумеролози истичу да су датуми у којима постоји низ бројева заиста магични, посебно ако је то дан у којем се крију три или четири јединице.

1635768248_SLIKA.png
Фото: Депозит
Oglas

Водећи број 1 у нумерологији има важно спиритуално и енергетско значење, а када у низу имамо четири јединице, као што је то случај са данашњим даном - 1.11.2021. онда можете очекивати чудо, сматрају нумеролози.

Број 1-1-1-1 указује да све оно што мислите, осећате, чему се надате, какву енергију емитујете - све вам се враћа и утиче на ваш живот.

Прочитајте још: Ваш датум рођења открива ваш ЖИВОТНИ ПУТ! Ево како да израчунате свој број и проверите која стаза вам је предодређена...

Ово је подсетник да задржите позитиван, оптимистичан став и остварићете све своје тежње.

Ако сте допуштали осећањима или мислима страха да дођу до вас, испратите их тако што ћете претворити те мисли и осећања у оне у којима уживамо, попут љубави, среће и захвалности.

Данас можете очекивати мотивацију, нови почетак и отворена врата светлије будућности. Ово је дан када треба да одвојите време за себе и повежете се са својим унутрашњим ја.

Број 1111 је савршен позив за буђење

1. новембар зрачи посебном енергијом и сјајан је дан да нешто ново запопчнете, потрудите се око нечега што вам је важно. Почните са малим корацима и не губите веру - биће добро, ако верујете да хоће.

Све ће бити лакше оставрити ако размишљате позитивно, а број 1111 је ту да вас подсети да верујете у себе и свој пут. Када се фокусирате на негативне ствари, онда то и привлачите у свој живот. Међутим, позитиван ум ствара повољну атмосферу, лакоћу живота и остварење снова.

Осим као сјајан број за манифестацију, 1111 је низ који вам поручује да вас окружује љубав. Ви сте вољени и знате како да волите, а ово вам може открити и неке нове хоризонте на романтичномплану.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas