Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта ДАТУМ РОЂЕЊА може рећи о вашој судбини? Погледајте какав животни пут вас очекује према мишљењу нумеролога

Нумеролози сматрају да ваш датум рођења може рећи много о вашем животу

1689526869_numerologija-godina.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Вероватно је да вама рођендан представља важан датум, који сваке године обележавате са својим најмилијима, али овај датум говори много више о вама него што можете да замислите, тврде нумеролози.

Дан када сте рођени заправо открива много о вашим талентима, судбини и животном путу и томе за шта сте ви предодређени.

Рођени 1, 10, 19, 28. у месецу

Ви сте рођене вође и веома се издвајате од осталих. Амбициозни сте, храбри и одлучни. Желите да постигнете много у животу. Не занима вас туђе мишљење, јер знате да су ваше иновативне идеје добре. Сами крчите свој пут, самостални сте и самодовољни. Добро би било да започнете неки самосталан посао.

Рођени 2, 11, 20, 29.

Имате потребу за миром и хармонијом. Не волите расправе ни сукобе мишљења, радије бирате компромисе, како бисте одржали мир. Ви волите љубав, а не рат, те радије бирате да сте у вези него да корачате кроз живот сами. Добри сте у тимском раду, а скромност је ваша врлина. Веома сте осећајни, те морате обратити пажњу на то да вас неко не повреди и не искористи вашу доброту. Уметничка сте душа, са добрим осећајем за лепо.

Рођени 3, 12, 21, 30.

Обдарени сте уметничким даром. Било да пишете, говорите или сте нашли неки други начин да искажете своју креативност, ви сте предодређени да стварате. Имате и одличан смисао за хумор и способност да сачувате позитиван поглед на свој живот. Имате способност да охрабрите друге и да их испуните оптимизмом, као и одличну машту и чак способност да предвидите ствари, нарочито у својим сновима. Топла сте особа, прави пријатељ и веома великодушни.

Рођени 4, 13, 22, 31.

Практични сте, вредни и чврсто стојите на земљи. Знате да се тежак рад на крају исплати и зато сте веома дисциплиновани када је неки посао кога се прихватите у питању. Волите да будете организовани и не одустајете од обавеза док их потпуно не приведете крају. Имате јака морална начела и највише вас нервира када вас неко лаже.

Рођени 5, 14, 23.

Ваш дар је комуникативност. Многи писци су рођени под овим датумом. Веома сте талентовани, али нарочито за говор и изражавање речима. Добри сте и као продавци, маркетинг менаџери, телевизијски презентери, радио водитељи и слично. Имате леп глас и брзо размишљате. Мана вам је што вам све брзо досади. Не плашите се промене, заправо и волите да завршите са неком обавезом и идете даље. Волите слободу, те вас многи могу окарактерисати као боема.

Рођени 6, 15, 24.

Ви имате веома саосећајно срце и пуни сте љубави. Најбоље се осећате у свом дому, окружени породицом и преузимате већину послова и бриге око фамилије. На неком нивоу вама је неопходно да се осећате потребним. Потребна вам је хармонија у животу. Добар сте ослонац, одлични са децом и животињама. Прави сте борац за правду, али шта год да се дешава, ви ипак бирате да видите оно најбоље у људима.

Рођени 7, 16, 25.

Ви сте прави микс логике и интуиције. Рационални сте и натпросечно интелигентни, са даром за анализу и истраживање. Учење и генерално знање веома су важне ствари у вашем животу. Тражите истину целог живота, али сте веома скептични и немате баш поверења у све. Мудри сте, а привлачиће вас филозофија и духовне науке. Желите да спознате дубљи смисао живота. Шармантни сте, али преферирате да будете сами у миру.

Рођени 8, 17, 26.

Ваш највећи дар је снага. Рођени сте вођа, веома амбициозни и постигнуће је веома важно за вас. Врло је вероватно да ћете бити успешни у животу. Једино што треба да урадите јесте да поставите јасне циљеве у свом животу, па да онда вредно радите како бисте их достигли, а не да бесциљно лутате. Имате дара за финансије, организацију и решавање проблема. Вероватно сте приметили да решавате проблеме много брже него други, па сте често нестрпљиви чекајући да и други људи дођу до решења неког проблема.

Рођени 9, 18, 27.

Интересује вас прошли живот и вероватно и сад проживљавате нека слична искуства као у протеклом животу. Мултиталентовани сте и имате жељу да оставите неки вечни траг у овом свету, чинећи велика дела. Значајно сте повезани са својим духовним уверењима, брижни сте и саосећајни, увек се трудите да помогнете онима којима је то потребно, али често завршите тако што дајете много више људима, него што од њих добијате. Уметничка сте душа, веома креативни, хуманитарац и имате велику потребу да пропутујете цео свет.

Рођени 11. или 22.

Они који су рођени 11. веома су спиритуални, креативни, уметнички настројени и инспиративни. Често имају проблема са нервозом и анксиозношћу.

Људи рођени 22. имају потенцијала да воде веома успешан живот. Рођене су вође са одличном интуицијом, способношћу да се фокусирају на добре ствари, испуне своје снове и амбиције. Дисциплиновани сте и веома мудри.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas