Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астрологија

НОВЕМБАР У БРОЈКАМА: Стиже НАГРАДА, али и КАЗНА: Шестица нека се "угризе за језик", а седмицу чека ПОСАО или ОТКАЗ

Новембар је под утицајем броја 6, а то значи да ће многе ствари да се поставе на своје место и реше питања која су тренутно на "стенд-бају".

1603799711_SLUSALICE.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Шестица даје добре вибрације и могућност усаглашавања одређених ставова. С обзиром да овај број припада Венери, он даје добре вибрације за неке моменте у будућности - надамо се и за општу здравствену ситуацију.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

Јединица

Ако сте током претходног месеца чинили шта треба везано за породицу, у новембру немате разлога за бригу. У супротном, предстоји вам велика секирација због седмице која ће владати током овог периода, и зато покушајте да то поднесете што смиреније. Јаки сте, и можете то.

Како се рачуна број?
Тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).
Двојкама стиже финанасијска стабилност, а Тројке ништа ново не треба да почињу.

Тројка

Немојте се "затварати" због утицаја броја 9, већ покушајте да завршите оно што сте започели и да не почињете нешто ново, јер то неће бити добро. Пошто сте импулсивни и осетљиви, добро промислите шта вам је важно и не остављајте то за касније. Не бежите од онога што осећате.

Двојке ће се одморити
Двојке ће се, под утицајем броја 8, највероватније добро одморити, напунити енергијом и искористити шансу да кроз неки вид посла остваре финансијску стабилност. Имаћете могућност и да у овом периоду улажете у оно што вам је најпотребније.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Четворка

Ви, који сте радна особа, и можда носите униформу и радите у некој од државних установа, очекујте да се нешто покрене набоље у вашем животу. Енергетски ћете се опоравити, и добити могућност да се нечему радујете, јер јединица је Сунце и даје невероватну енергију, а вама ће помоћи да се ваш труд и рад исплате.

Петица нека преспава месец, а Четворка...

Петица

Правићете корак напред - два назад у новембру, због утицаја броја 2. Зато, не доносите битне одлуке, поведите рачуна да се не трошите превише и пустите нека овај месец мирно прође. Вашој души не одговара пасиван период, доводи вас у ситуацију неизвесности, а то вам не прија.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Шестица

Вама ће владати велика импулсивност. Све што будете чинили ићи ће из срца, не из разума, тако да, због велике емотивности, морате бити обазриви и водити рачуна шта где кажете. Постоји опасност да људи погрешно протумаче ваше речи, и зато одбројте до 10 пре него што нешто изговорите.

Седмица добија посао!
Неко од вас би могао да добије посао, али многи и да остану без запослења, јер вам четворка, која доминира током овог месеца, доноси знатно оптерећење, пословно и здравствено. Покушајте да свој терет што лакше изнесете. Чувајте се да се не прехладите, јер то може бити врло непријатно.
Осмица не сме да путује, а Деветку чека промена!

Осмица

 

Када се једна тако мирна особа нађе под утицајем броја 5, онда је најбоље да, ако не можете да путујете, средите своју кућу, стан, јер ћете на тај начин најлакше истрошити ту додатну енергију која вас је у овом тренутку обузела. Ако се укаже прилика, идите на краћи пут и одморите се.

 

Прочитајте још: ПЛАВИ МЕСЕЦ се дешава изузетно РЕТКО, а овог пута је ПРЕБЛИЗУ УРАНА који је симбол ПРОМЕНА

Деветка

Очекујем да у вашем животу почну неке промене на емотивном плану или везано за породицу, јер сте под јаким утицајем броја 6. То може бити занимљиво и указивати на то да и вама срећа може закуцати на врата. У најбољем случају, ви, иначе прилично "затворени", сада ћете позитивно зрачити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas