Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕПТЕМБАР КРОЗ БРОЈЕВЕ

За ШЕСТИЦУ је ово судбински месец, ДЕВЕТКА ће изгубити ПОСАО, а Србија је ЧЕТВОРКА и то значи: ПРИТИСЦИ

За нашу земљу је број 4 доминантан у већини дешавања током животних циклуса које смо прошли.

1598953626_NUmerologija.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Током септембра, који у овој години на глобалном плану носи број 4, постоји могућност да се здравствена ситуација у земљи погорша, али, због осмице која доминира, све ће то проћи врло једноставно и лако, тако да не треба да бринемо да ће нас нови талас болести довести до карантина.

Прочитајте још: ДО СЕПТЕМБРА: Венера упозорава да није време за БРАК, Јупитер да се НЕ ЗАДУЖУЈЕМО, а Сатурн нас враћа да поправимо ГРЕШКЕ

Наравно, четворка је крст, па ће бити великих притисака, доста напора, али верујем да ћемо изаћи из свега тога боље него што се надамо.

Како се рачуна?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Јединица

Много сте бринули о свему што је остало иза вас, али у септембру, због утицаја броја 5, имаћете шансе да и ви отпутујете негде и нађете времена да се одморите. Можда ћете и порадити на промени животног простора, или ћете га преуредити. У сваком случају, место вас држати неће, и стално ћете бити више у природи него у кући.

За Јединицу и Двојку је септембар добар месец.

Двојка

Током септембра лоши аспекти полако одлазе, а ви, због утицаја броја 6, можете предузети нешто да вам живот буде лепши, друштвенији, и да ви будете задовољнији. Шестица је породица, дом, љубав, деца, родитељи, пријатељи" Она говори о нама у друштву, и о томе како нас друштво прима. Искористите овај моменат да себе покажете у најбољем светлу.

Од октобра Шестица улази у судбински месец Фото: Пиксабје

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Тројка

Број 7 ће доминирати кроз ваш живот. Ви, емотивци, морате много да радите на себи да се не бисте нервирали због неважних ствари, и да не бисте улазили у дискусије са неким које вас може повредити. Пронађите неки простор где ће вам позитивна енергија помоћи да се избалансирате. То може бити поред реке или негде другде у природи.

Четворка добија новац.

Четворка

По природи су све четворке веома радне и себе превише улажу у сваки део свог живота. Већина четворки носи униформу, и током септембра, због утицаја броја 8, бићете у ситуацији да добијете већу плату или неку финансијску помоћ која ће вам решити многе проблеме. Заслужили сте то, и треба да искористите ту своју предност. То је мала срећа коју можете очекивати, и схватите да сте вредни тога.

Петица мора да рашчисти са окружењем!

Петица

Пошто сте лепо прошли претходног месеца, сада сте у ситуацији да размишљате да "ставите тачку" на нешто што вас је болело, и што вам је доносило непријатности у животу. Деветка вам даје ту могућност и чини да својом упорношћу све поставите на место и рашчистите са негативним окружењем које вам је црпело енергију. Ви то можете, јер сте природне вође, које добро могу да осете шта је за њих најбоље.

Прочитајте још: Израчунајте колико ИМАТЕ ГОДИНА на другој планети (ФОТО)

Шестица
Број 1 ће током овог месеца донети мало више енергије него што сте је до сада имали. Наравно, искористите то, како бисте све поставили на своје место, јер од октобра улазите у период судбинских деловања, и ако током септембра не направите добре полазне основе, следећа година вам може бити нешто тежа.

Седмица

Вама бих саветовала да у будете обазриви у трошењу новца, јер, због утицаја броја 2, током овог периода предстоји вам велики издатак, а то значи да касније можете имати много проблема. Не чините корак напред - два назад, већ се смирите и пустите да месец полако прође. На вас ће планете утицати јаче него на друге.

Седмица губи новац, а Осмица ће се заљубити.

Осмица

Када тројка уђе у наш живот, што је сада случај за вас, онда пустимо да нас срце води. Не будимо импулсивни, али отворимо себе за нешто лепо што бисмо могли да доживимо. Не чините ништа исхитрено, брзоплето, већ поведите рачуна о свом изгледу.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Деветка

Вас ће пратити број 4. Он доноси додатно оптерећење које може некима донети промену посла, неки ће га изгубити, неки ће само имати лош осећај, али све у свему, овај месец ће бити такав због ваше затворености и немогућности да се отворите некоме и да потражите помоћ, како бисте лакше пребродили животне изазове. Савет је да радите на себи, па ћете терет који носите лакше поднети.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas