Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КРВАВИ МЕСЕЦ

КОСМИЧКИ УДАР 8. НОВЕМБРА највише ће утицати на ова 4 ЗНАКА: Погледајте шта нам доноси помрачење Месеца

Данашње потпуно помрачење Месеца доноси промене, преиспитивања, и разрешење односа

1667898271_profimedia-0713686550.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Данас је потпуно помрачење Месеца, а овај феномен биће видљив пре свитања, на простору Азије, Аустралије и Пацифика предвече. Помрачење ће трајати скоро сат и по, како Земља буде пролазила између Месеца и Сунца.
Назван још и 'крвави Месец', исијаваће црвенкасто-наранџастом бојом, која настаје услед светла изласка и заласка Сунца. Док је директна сунчева светлост потпуно блокирана, Земљина атмосфера је довољно провидна да нешто светлости прође до Месеца. Ово је уједно и последње помрачење крвавог Месеца, до 2025.године. Прво је било у мају, а у међувремену биће пуно делимичних помрачења.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Дневни хороскоп за 08. новембар: ОВНОВИ добијају нова задужења, ЛАВОВИ у непријатној ситуацији на послу

Ево на која 4 хороскопска знака ће највише утицати данашње помрачење Месеца 8.новембра, које је у знаку Бика:

БИК

Бикови седе тачно у центру овог помрачења Месеца. То значи да је позорница ваша, са све рефлектором! Ово помрачење вас гура из ваше зоне комфора, и тера вас да правите другачије потезе. Можда урадите нешто потпуно непредвидиво или доживите нешто неочекивано. Када се помрачење деси у вашем хороскопском знаку, то увек значи да достижете личну прекретницу. Међутим, затварање једног поглавља значи да почињете следеће. Дајте себи времена да предахнете пре следећег животног путовања!

ЛАВ

Да ли сте се у последње време осећали нервозно по питању своје каријере? Да ли сте спремни за нешто ново, и имате осећај да сте прерасли тренутну позицију? Пошто се ово помрачење дешава у вашој 10.кући каријере, то би могло довести до тога да покушате нешто сасвим другачије. Можда ћете изненадти све тако што ћете променити каријеру, прихватити унапређење, или напустити посао од којег нико није очекивао да ћете се растати. Шта год да се деси, то ће отворити врата за нове могућности. Универзум вас просото приближава каријери која вам је одувек суђена.

Прочитајте још: Највећа ЗЛОПАМТИЛА Зодијака: ТРИ знака која се најдуже љуте - не смете их узимати здраво за готово

ШКОРПИЈА

Да ли у последње време неку особу из вашег живота не можете да избаците из главе?
Ова особа може бити ваш најбољи пријатељ, пословни партнер, или чак ваш главни непријатељ. Без обзира ко је у питању, ово помрачење вас охрабрује да еволуирате у свом односу са њом. Или пак, можете се разићи са неким због токсичне динамике коју делите. Енергија овог помрачења можда неће бити кристално јасна и дефинисана, и ако не доживите велике промене, искористите време да размислите шта можете учинити да побољшате ниво хармоније у односу са другима.

ВОДОЛИЈА

Днашње помрачење крвавог Месеца је и у близини куће- Водолије. Ово је кућа дома и породице, те вас ово  помрачење охрабрује да се преселите на ново место, поставите границе са родбином, и негујете свој однос 
са коренима. Дом није увек место, већ стање духа. Током вашег жиовота, људи, места и ствари због којих се осећате 'као код куће' , вероватно ће се мењати. Шта вам ово помрачење говори о вашем осећају припадности?
Да ли тренутно добијате емоционалну и физичку сигурност из свог кућног окружења? Данашњи доагадај на небу ће вас охрабрити да побољшате свој однос са домом, на било који начин који вама доноси смисао.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas