Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ствари које ТРЕБА ДА ЗНАТЕ О СВАКОМ хороскопском знаку (ФОТО)

Карактеристике и особине које ће вам помоћи да упознате сваки знак зодијка

1653894862_zodiac-naslova.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ове карактеристике су корисне када се упознајете са људима по први пут и даће вам смернице за понашање које ће вам помоћи да оставите што бољи први утисак, уколико знате ком знаку припада та особа. Такође, биће вам од користи да боље разумете особе које већ познајете.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Хороскоп за понедељак, 30. мај: Лавовима се остварује ЖЕЉА ЗА ПРОМЕНОМ РАДНОГ МЕСТА, Бикови ДОНОСЕ ВАЖНУ ОДЛУКУ

Ован: Они воле да се понашају шефовски и да наређују. Увек ћете их препознати по њиховој енергији. Брзо настављају даље и не треба им пуно времена да преболе. Никада не чекају прави тренутак, па због тога јако често ударају главом у зид. Углавном су искрени и не крију своја осећања.

Бик: Биковима је најбитније да око себе имају добре људе, добру храну и место где ће уживати. Стрпљиви су до неке границе. Немају времена за тешке и напорне људе. Бирају речи и пажљиви су када износе своје мишљење.

Близанци: Њима све брзо досади и не држи их место. Увек су спремни за авантуре и испробавање нових ствари. Размишљају брзо и решавају тешке ситуације без много стреса и нервозе. Када причају о нечему воле да износе детаље и често исправљају људе. Не можете их тако лако извести из такта јер нису увредљиве природе.

Рак: Увек се воде срцем. Умеју да саслушају и дају добре савете. Обожавају да буду везани за некога и у свим односима увек дају сто посто себе. Разговори са њима су пријатни и пуни емоција. Због своје емотивне природе брзо се изнервирају и многе ствари их дубоко погађају.

Лав: Не воле поразе и увек су нервозни када губе. Брутално су искрени, али ретко кад примећују сопствене грешке. Када дође до неке озбиљне ситуације, знају да изаберу праве речи и утешиће вас баш на начин на који вам је потребно. Мисле да су увек у праву.

Девица: Они су познати по томе што воле да све буде у најбољем реду. Они могу организовати и највећи хаос. Прво ће покушати да помогну, али уколико не добију повратну информацију, почеће да вас критикују. Обраћају пажњу на детаље.

Вага: Јако су креативни и воле да лепо изгледају. Урадиће све за вољену особу и њихова пажња ће бити фокусирана на оне који су им блиски. Труде се да увек испадну фер и даће вам онолико колико ви њима пружите. Веома су пажљиви према људима у свом окружењу.

Шкорпија: Јако их је тешко преварити. Увек су опрезни и никада не раде нешто што не желе. Када се вежу за некога пружају сву своју пажњу и љубав тим особама. Труде се да не буду повређени и троше много снаге да одбране себе од околине.

Стрелац: Углавном су јако лежерни и опуштени и не занима их шта други мисле о њима. Воле да истражују и да уживају у животу. Увек имају нешто да кажу и лако примећују ствари које други не виде.

Јарац: Веома су осећајни изнутра, а делују као да су од камена. Природно су озбиљни и одговорни. У животу им је јако битан положај и пажљиво бирају пријатеље. Мистериозни су и одлучни. 

Водолија: Знају да буду хладни, али то не значи да не могу бити повређени. Имају пуно стрпљења и воле слободу. Тврдоглави су, али се труде да разумеју друге. Они су перфекционисти, а од љубавних односа траже пре свега пријатељство.

Рибе: Када дође до проблема, беже од свађе. Њихов карактер може да збуни и њима најближе људе јер стално мењају мишљење. Воле да уживају у свим аспектима живота. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas