Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВЕЗДАНА КАПИЈА

СВЕТЛОСНИ ПОРТАЛ: Период између 21.12-24.12. су дани високих енергија, ево шта ТРЕБА ДА УРАДИТЕ да искористите овај јединствени догађај

По мишљењу великог броја стручњака 24.12.2022. у енергетском смислу је најспектакуларнији дан године!

1671357230_profimedia-0124873194-kapija-naslov.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Овај период сматра се као најјачи енергетски период 2022.године, дани чисте и најсветлије енергије, који дају могућност да се пређе на  следећи ниво свести и вибрација.

Тих дана је неопходно истражити и открити себе, своје унутрашње енергетско царство, одакле долазе мисли и осећања, програми који су ту одувек. Препоручује се да пратимо на шта нам је усмерена пажња, шта нам током дана окупира мисли, која нам је база унутрашњих енергија. Уколико смо незадовољни животом, осећамо страх, недостатак нечега, емитујемо ниске вибрације у простор. Зато се човек налази тамо где се налази, и осећа то што осећа, а ових дана те енергије долазиће до изражаја, и биће у наредној години у пољу човека.

Прочитајте још: Почетак 2023. године њима доноси срећу: Један знак очекује нова љубав, а други пословни успех
Фото: Профимедиа

21.22. и 24. децембра, отвара се Звездана капија, и дато нам је да спознамо да нам лепота даје крила. А способност да видимо лепоту у сваком тренутку у животу, у игри светлости и таме, у својим падовима и успонима, налазе се раст, сазревање и исцељење душе, као и обњављање. Без љубави према животу не можемо доћи до спознаје лепоте живота. 

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Ова три дана добро је молити се, примирити се и окренути се светлости. Добро би било применити енергетске методе и технике, било да су то: реики, медитација за постизање високе вибрације, или за повезивање са анђелима чуварима,
читање молитве, стварајте светлост у себи и око себе, задржавајте је и скупљајте.
Нека свака мисао и осећање, свако дејство носи у себи више Светлости него таме.
Маргарита Миленковић, из Реики удружења Србије, поручује да сами ''програмирамо'' следећу годину 2023. да нам буде златна! 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas