Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Да ли сте чули за течну дијету? Ових пет пића ће вам помоћи да смршате!

Како бисте скинули вишак килограма, не треба да се изгладњујете већ само да почнете да испијате неке од следећих магичних напитака

1631804065_pica.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Како бисте дотерали своју линију до перфекције, не морате да лијете зној у теретани или се изгладњујете. Довољно ће бити да једете нормално, да се што више крећете и да уз све то испијате што веће количине следећих напитака, јер они имају моћ да топе ваше килограме.

Прочитајте још: Да ли сте спремни да испробате СУДОКУ ДИЈЕТУ? Звучи нестварно, али успева!

Зелени чај

Зелени чај има многе предности, а брзо губљење тежине је једна од њих. Једна шоља овог моћног напитка дневно учиниће да ваш организам добије количину антиоксиданата који чисте организам и топе вишак масти. Осим тога, добар је и за опуштање.

Цеђени сокови

Одличан су избор уколико свој организам желите да очистите од токсина, а самим тиме се и решите вишка килограма. Цеђене сокове можете да правите од воћа или од комбинације воћа и поврћа, а међу најбоље намирнице спадају агруми, као и намирнице богате влакнима попут шаргарепе и јабуке.

Сокови од поврћа

Кељ, купус, броколи или карфиол су намирнице које благотворно делују на вашу линију. Богате фитонутријентима, смањују телесну масу и уравнотежују ниво хормона.

Сок од крушке

Лако га је припремити, а врло је богат витаминима и минералима. Садржи велике количине витамина Ц, а осим тога што помаже да изгубите килограме, уједно и повећава ниво телесне енергије. Исти ефекат на тело има и сок од боровнице.

Прочитајте још: Колико је заправо здраво СУВО ВОЋЕ? Да ли је део и ваше исхране?

Црна кафа

Када се пије у умереним количинама, црна кафа има вишеструку корист. Садржи антиоксидансе који смањују ризик од канцера, дијабетеса и срчаних обољења, а поврх свега тога кафа није калорична, што уједно и одржава, односно смањује вашу телесну масу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas