Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА АНЕ БЕКУТЕ: Певачица планира да уз овај режим исхране скине 15 килограма за три месеца

Испробајте здраву дијету без гладовања

1695029425_Foto-Ataimages.rs-Ana-Bekuta-dijeta.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Већ неко време Ана Бекута има намеру да скине килажу, али како пуно ради до сада није пронашла времена да се том сегменту живота посвети. С новом сезоном музичког такмичења "Звезде Гранда" одлучила је да буде дисциплинована, а у томе јој помаже читав тим стручњака, нутрициониста, тренера... Дијета Ане Бекуте прописана је на основу конституције и анализа певачице али када се узме у обзир које намирнице обухвата верује се да би дала ефекта и код било кога другога.

За почетак дана је тинктура од уља оригана са плавом спирулином. Затим иде доручак који се састоји од каше са овсеним пахуљицама, кокосовим млеком, наранџом и црном чоколадом. 

 

За ручак петог дана дијете Ана је добила потаж од поврћа, ћуфте од ослића са броколијем и витаминску салатау са црним сусамом у јестивој корпици од јабуке.

Ужина је чоколадна смеса са јестивим латицама руже, а за вечеру тиквице пуњене поврћем од киное и бадема.Овим темпом певачица има намеру за мање од три месеца да скине преко 15 килограма, нада се резултатима и за сада је врло упорна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas