Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја се за ово тело борим и одричем": Марина Висковић о томе како одржава линију - "Јасно је да сам згодна, константно сам у теретани"

Певачица истиче да је презадоовљна својим изгледом

1667997712_viskovic_18062018_00069.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Марина Висковић има заносну фигуру и у четвртој деценији, али то је резултат стриктног придржавања режима исхране од ког не одступа ни у једној ситуацији, па је тако у синоћној емисији понела са собом крушку и јогурт:

"Све волим на свом телу. Нисам скромна никад, волим све. Ја се за ово тело борим и одричем. У торби су ми крушка и јогурт. Треба да поједем то по мом прорачунатом времену да будем овако згодна и да могу да се хвалим", открила је певачица у емисији "Амиџи шоу". Признала је и шта би променила на себи:

Прочитајте још: Ротациона диијета: Поштовањем стрикних ПРАВИЛА можете изгубити и до пола килограма дневно

"Волела бих да ми коса буде природно дуга и коврџава. Посебно волим своја леђа и своје руке. Задњица и груди су ми превазиђени."

Прочитајте још: Рецепт Неде Украден за савршену линију: Певачица захваљујући овој дијети изгубила четири килограма за кратко време

Како каже, не воли да потенцира и истиче физички изглед у први план:

"Сматрам да не треба ништа да се потенцира. Ништа усиљено не радим. Јасно је да сам згодна, али не мора стално то да буде у центру пажње", признала је певачица.

Воли да тренира и тренинге никада не прескаче:

"Редовно тренирам и препоручујем свима да без обзира на то којим се послом баве обавезно одвоје макар пола сата дневно и вежбају. Констатно сам у теретани, обожавам да идем на бокс, то ми дође као једна врста терапије, па се моји пријатељи често нашале са мном и питају ме да ли се спремам за Олимпијске игре. Не бих могла да замислим живот без тренинга и сигурно да бих се осећала лошије", изјавила је својевремено за "Здрав живот".

Открила је и да није љубитељ слаткиша и газираних пића, али и да воли кувану храну:

"Трудим се елиминишем све лоше навике када је храна у питању. А с друге стране нисам неки претерани љубитељ слаткиша, не волим газиране сокове, тако да сам мирна што се тиче тог дела свакодневне зависности коју многи имају. Обожавам највише домаћу и кувану храну, али када пожелим да поједем нешто што не једем сваког дана, не спутавам се у томе", закључила је тада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas