Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Направите сами дијеталну воду која топи килограме!

Изгубите килограме помоћу Сассy воду

1637136830_sasi.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Осам чаша воде дневно се увек наводи као основа здраве исхране, а сада уз помоћ једног једноставног напитка који ће вас и освежити, можете да смањите масне наслаге које сте накупили на одређеним местима на телу.

Прочитајте још: Да ли сте пили ЧАЈ ОД ЦИМЕТА? Има бројне позитивне ефекте на организам

Без обзира да ли желимо да изгубимо килограме или да одржавамо постојећу тежину, вода помаже свим тјелесним функцијама да раде свој свој посао без потешкоћа. Да би сте направили Саси воду потребно вам је: свежи ђумбир, свежи листићи менте, један краставац, један лимун и 8,5 чаша воде (користите филтрирану воду, може и флаширана – чаша је од 250 мл).

Начин припреме

Оперите лимун расеците га на половине и извадите семенке. Сваку половину мало засеците и убаците у посуду са водом (8,5 чаша). Не љуштите лимун, а немојте ни цедити сок у воду. Краставац огулите и насеците на колутиће и додајте и то у воду. Узмите 8 до 12 листова свеже нане, оперите их и додајте и њих. Ољуштите ђумбир средње величине и нарендајте у мешавину. Сада све то измешајте још једном заједно, поклопите и ставите у фрижидер преко ноћи. Следећи дан пијте само Сассy воду, расхлађену, када сте жедни. Биће потребно да припремате свежу Сассy воду са наведеним састојцима најмање током четири идана, да бисте видели резултате. Воду можете и процедитити сваки пут када је сипате у чашу.

Прочитајте још: Како помоћи себи код "нападне" МИГРЕНА? Неколико могућих решења

Саси вода садржи 0 калорија и познато је да сама вода (8 чаша дневно) увелико потпомаже мршављењу, док остали састојци убрзавају процес сагоревања масних наслага и сигурно смањују стомачић. Када се навикнете на овај освежавајући напитак, типујемо да ћете наставити да га конзумирате и након четвртог дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas