Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна савршене линије Иване Миленковић: Водитељка се придржава плана исхране који јој помаже да одржи витку фигуру

Ивана Миленковић строго поштује одређена правила

1682518869_1ea8aa4d0f1ce6d01e4e962f3a6c39cf46b3235c.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељски посао захтева много више од умећа лепог говора, става и понашања. Оно захтева и идеалну линију, коју често није лако одржати.

Ипак, да је могуће доказале су многе лепе жене које нас свакодневно информишу, едукују и забављају са малих екрана, а једна од њих је и Ивана Миленковић.

Она је свима добро познато ТВ лице, а препознатљива је по осмеху и шарму којим плени где год да се појави. 

Осим тога, Ивана често добија комплименте на рачун свог изгледа, а да би остала витка она улаже посебан велики труд. Једном приликом за домаће медије говорила је о својим начинима да сачува идеалну линију.

 

Том приликом испричала је да сваког јутра прво попије лимунаду, а након тога једе јагоде или шумско воће и банане, у које дода мало меда, а понекад и какао, лешник или бадем. Тек након тога следи главни доручак.

- После тога доручкујем, омиљена ми је кајгана са фетом. Раније сам често правила хлеб само од уљарица. Потребно је по 50 грама семенки сунцокрета, бундеве, сусама и лана. То се самеље, дода се мало маслиновог уља, воде, соде бикарбоне, па се тесто суши у рерни. Кад не радим, идем код маме на породични ручак, и најчешће једемо пиле са прилогом и палачинке. Ако сам на послу, у нашем ресторану на телевизији ручам сезонску чорбу, месо и поврће. За вечеру волим салату од туњевине, мада кажу да конзервирана риба не ваља јер има много живе у њој. Омиљени су ми лосос и пастрмка - испричала је Ивана једном приликом за "Глорију".

Водитељка се опробала и у гајењу поврћа, али је признала да није у потпуности имала успеха.

- Имамо викендицу, па сам прошлог лета покушала сама да гајим блитву, ротквице и чери. Парадајз је уништила пламењача јер га нисам ничим прскала, блитва је била феноменална, а ротквице потпуно нејестиве. Ем су биле велике као главице црног лука, ем потпуно жилаве и горке - рекла је она за поменути магазин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas