Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОМИЉЕНО ЈЕЛО ПРИНЦА ЏОРЏА: Спрема се за свега пола сата, а потребно вам је само пет састојака (РЕЦЕПТ)

Принц Џорџ ужива у овом једноставном јелу

1695048188_Foto-Shutterstock-Profimedia-princ-Dzordz.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Алдо Зили је чувени кувар који већ деценијама живи у Великој Британији, а специјализовао се за италијанску кухињу.

Имао је прилику да разговара са принцом Вилијам и каже да је будући краљ био врло пријатан у сусрету и да је открио славном шефу кухиње које је омиљено јело принца Џорџа.

"У питању су шпагети карбонара", каже Алдо, "а ја сам сигуран да би ме задржали у Палати да им кувам кад би Џорџ само једном пробао оне које ја спремам."

Према речима славног кувара, то је јело које многи воле и с којим је тешко погрешити. Поред шпагета, потребно вам је још само четири састојка, а за припрему је довољно око пола сата.

На количину од 400 гр шпагета, потребно вам је 200 гр сланине, 4 жуманцета, 50 мл млека и 50 гр пармезана. Док се шпагете кувају, пропржите сецкану сланину, додајте ситно сецкан чен белог лука. Жуманца умутите са млеком и делом пармезана, посолите и побиберите.

Кад оцедите шпагете, сачувајте шољу воде од кувања. Шпагете ставите у врућ тигањ са сланином и белим луком, додајте мешавину јаја и све добро промешајте на ватри. Ако се шпагете превише згусну, додајте мало воде од кувања шпагета. Пред служење, поспите остатком пармезана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas