· · Коментари: 0
КУЋА

6 превара и лажи којима су склони МАЈСТОРИ

Ко је имао мајстора у кући зна све, а онај ко улази у "ову причу" нека размисли о шест великих истина.

1615194200_Depositphotos_297115149_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Ако сте реновирали кућу, мењали плочице у купатилу, па чак и само бојлер, онда знате колико је тешко пронаћи доброг мајстора који је уз то и одговоран.

Прочитајте још: Мушкарци пошаљу 15 ПОРУКА дами која им се свиђа. Шта мислите, колико порука напишу ЖЕНЕ?

И који вам неће претворити животни простор у хаотичну средину у којој не знате где вам је глава, померајући стално рок завршетка радова. Али постоје неке ствари које би мајстор, наравно не сваки, могао да вам прећути.

  • Да је уградио мање коришћен део у веш машину, иако вам је узео новац као да сте добили нов.
  • Ако га у међувремену позову за боље плаћен посао, отићи ће тамо и оставити вас да га чекате.
  • Да ће отегнути радове ако се буде осећао удобно код домаћина који ће га редовно снабдевати укусном храном и ракијом.
  • То да се "уградио" у цену материјала неће вам приказати, јер рачуна да нећете ићи да проверавате по радњама, а њему ће та "сића" добро доћи за "џепарац".
  • Код свезнајућих домаћина гледаће да што пре отаља посао и оде.
  • Да већ мерка евентуалне могућности за нову поправку у стану, па ће вам, ако сте га позвали да вам замени водокотлић, сугерисати да је време и за промену славина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.