· · Коментари: 0
промо

Дефинитивно најтоплија дестинација за март, април и мај - ХУРГАДА! Увек повољније уз Смарт март акцију само у Wayoutu!

У Хургади је увек топло и опуштено се може сунчати и најбоље поцрнети... Сјајни хотели, традиционална египатска гостопримљивост и одлична алл инцлусиве услуга, довољна су позивница да пролеће и следеће лето одморите се на обали Црвеног мора.

1678350533_slika00.jpg
Фото: Промо

Наравно, и за ово лето смо припремили одличне понуде, а посебно је битно имати у виду попусте за рани букинг за које саветујемо наше путнике да их никако не пропусте.

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Фото: Промо

Лоциран у Хургади, удаљен 350м од хотела Mecure. Хотел гостима пружа смештај са рестораном, бесплатним приватним паркингом, базеном и баром. Смештај садржи приватну плажу, лаунџ и башту. Свака соба је климатизована, има орман, ТВ, приватно купатило, пешкире и поглед на башту. Собе имају сеф и бесплатан WiFi, док одређене имају и поглед на базен. Такође, ту је и мини-бар. Оброци се служе на бази шведског стола (бифе).
Ту је и дечије игралиште, столови за стони тенис, билијар и табле за пикадо. Хотел је удаљен 6км од аеродрома.

Sunny Days Resort 4* lux

Фото: Промо

Хотел је лоциран крај тиркизно плаве воде Црвеног мора, која окружује хотел са истока и југа са природном лагуном која залази унутар хотелског комплекса. Налази се у Сакали, на 10 мин од аеродрома и на само неколико минута од центра града.
 

Royal Lagoons Resort 5* economy


Хотел се налази на променади у новом центру Хургаде, 5 км одаеродрома. Има своју приватну 300 метара дугачку плажу до које превози схуттле бус (вожња траје око 3 минута). Све собе гледају на велики базен и садрже приватан балкон и купатило. На плажи постоји велики избор водених спортова, а најмлађи гости се могу забављати у Aqua Parku.
 

Bella Vista 4*

Фото: Промо

Налази се у центру Хургаде, у Сакали, на приватној пешчаној плажи, на само шест километра од аеродрома. Поседује базен који има издвојен део за децу, аqуа центар, стони тенис, билијар, терен за одбојку и мини фудбал, центар за роњење...

Coral Beach Resort 4* lux

Фото: Промо

Овај хотел са 4 звездице је лоциран у Хургади, на одличној позицији, окренут ка коралном гребену на самој обали кристалног Црвеног мора. У понуди има приватни простор на плажи и 2 отворена базена. Поред тога нуди тениски терен и наткривени пасаж са продавницама (shopping arcade).

Marlin Inn Azur Resort 4*

Фото: Промо

Хотел се налази у самом центру Хургаде, на чувеном сеталисту Мемса. Отворен је 1994. године и у свом склопу има 290 соба. Хотел има приватну плазу, као и базен, са одвојеним делом за децу. Песцана плаза нуди сирок спектар могуцности како бисте сто висе узивали и одморили се на васем одмору.

AMC Royal 5*

Фото: Промо

Смештен на самој плажи у Хургади, хотел AMC Royal налази се у области Алахја. Поседује приватну плажу и велики избор садржаја за спортове на води, укључујући роњење и гњурање.

Sunrise Holidays 5*

Фото: Промо

Хотел се налази на 500м од старог центра града и око 4км од новог центра, у улици Sheraton. Има своју пешчану плажу и вештачко острво на коме се налазе сунцобрани и лежаљке за госте хотела.

Sunrise Royal Makadi 5*Lux

Фото: Промо

Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux


Фото: Промо

Овај објекат у бохо-шик стилу нуди право египатско гостопримство, еклектичан амбијент и разноврсне садржаје. Гости могу да се опусте на приватној пешчаној плажи поред самог Црвеног мора. До центра Хургаде може да се стигне пешице. Ризорт Meraki Beach располаже плажом дугом 2,6 км.

Sunrise Crystal Bay 5* lux

Фото: Промо

Sunrise Crystal Bay  је луксузни ресорт са 5* који се налази директно на сопственој пешчаној плажи. Од аеродрома је удаљен око 15 километара, а од Хургаде око 20 километара ка југу.

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs  или путем маил адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.


Фото: Промо

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фацебоок (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) и Инстаграм (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.