· · Komentari: 0
promo

Definitivno najtoplija destinacija za mart, april i maj - HURGADA! Uvek povoljnije uz Smart mart akciju samo u Wayoutu!

U Hurgadi je uvek toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sjajni hoteli, tradicionalna egipatska gostoprimljivost i odlična all inclusive usluga, dovoljna su pozivnica da proleće i sledeće leto odmorite se na obali Crvenog mora.

1678350533_slika00.jpg
Foto: Promo

Naravno, i za ovo leto smo pripremili odlične ponude, a posebno je bitno imati u vidu popuste za rani buking za koje savetujemo naše putnike da ih nikako ne propuste.

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Foto: Promo

Lociran u Hurgadi, udaljen 350m od hotela Mecure. Hotel gostima pruža smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom i barom. Smeštaj sadrži privatnu plažu, laundž i baštu. Svaka soba je klimatizovana, ima orman, TV, privatno kupatilo, peškire i pogled na baštu. Sobe imaju sef i besplatan WiFi, dok određene imaju i pogled na bazen. Takođe, tu je i mini-bar. Obroci se služe na bazi švedskog stola (bife).
Tu je i dečije igralište, stolovi za stoni tenis, bilijar i table za pikado. Hotel je udaljen 6km od aerodroma.

Sunny Days Resort 4* lux

Foto: Promo

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa. Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada.
 

Royal Lagoons Resort 5* economy


Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km odaerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku.
 

Bella Vista 4*

Foto: Promo

Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na privatnoj peščanoj plaži, na samo šest kilometra od aerodroma. Poseduje bazen koji ima izdvojen deo za decu, aqua centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku i mini fudbal, centar za ronjenje...

Coral Beach Resort 4* lux

Foto: Promo

Ovaj hotel sa 4 zvezdice je lociran u Hurgadi, na odličnoj poziciji, okrenut ka koralnom grebenu na samoj obali kristalnog Crvenog mora. U ponudi ima privatni prostor na plaži i 2 otvorena bazena. Pored toga nudi teniski teren i natkriveni pasaž sa prodavnicama (shopping arcade).

Marlin Inn Azur Resort 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom setalistu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plazu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Pescana plaza nudi sirok spektar mogucnosti kako biste sto vise uzivali i odmorili se na vasem odmoru.

AMC Royal 5*

Foto: Promo

Smešten na samoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Poseduje privatnu plažu i veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje.

Sunrise Holidays 5*

Foto: Promo

Hotel se nalazi na 500m od starog centra grada i oko 4km od novog centra, u ulici Sheraton. Ima svoju peščanu plažu i veštačko ostrvo na kome se nalaze suncobrani i ležaljke za goste hotela.

Sunrise Royal Makadi 5*Lux

Foto: Promo

Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux


Foto: Promo

Ovaj objekat u boho-šik stilu nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, eklektičan ambijent i raznovrsne sadržaje. Gosti mogu da se opuste na privatnoj peščanoj plaži pored samog Crvenog mora. Do centra Hurgade može da se stigne pešice. Rizort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km.

Sunrise Crystal Bay 5* lux

Foto: Promo

Sunrise Crystal Bay  je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs  ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.


Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.