· · Коментари: 0
ОДМОР

КРАЈОЛИК ОСЛИКАН БОЈАМА ЛЕТА: Беличасти песак, тиркизно море и смарагдно зелена хладовина

Уколико је ваша одлука да се ове године одлазак на море никако не прескаче, а одабрали сте Бодрум, следећи корак је да изаберете неки од феноменланих хотела.

1627143236_GLAVNA.jpeg
Фото:1А

Један од оних који ће дефинитивно учинити да се заљубите у Егеј и да му се увек вратите, јесте хотел Титаниц Делуxе Бодрум 5*. Смештен у једном од најлепших залива Бодрума, истиче се специфичном архитектуром инспирисаном стиловима Бодрума и Миконоса. На пешчаној плажи дугој 350 метара, простире се на 80 000 м2 Гуверџинлик залива, захваљујући ком је заштићен од ветрова, те је боравак у овим пределима увек пријатан. Титаниц Делуxе Бодрум 5* озбиљно схвата потребе сваког госта, па захваљујући томе може да се похвали јединственом „Хигх цласс алл инцлусиве“ услугом, којом помера границе појма луксуза. Одише елеганцијом и посвећује се сваком госту индивидуално, јер сваки гост је посебан у овом хотелу. Идеалан је за уживање међу најлепшим бојама природе, а у понуди има богате садржаје, од главног ресторана и 4 а ла царте ресторана, барова, посластичарнице, до отворених и затворених базена, аква парка, спортских активности и „Тини Кидс“ клуба за радост оних најмлађих.

Фото: 1А

Што се тиче гурманлука, хотел је и у тој сфери отишао корак даље. Све што окусите на тањиру припремљено је од стране правих професионалаца, који својим искуством и креативношћу удовољавају свачијем укусу. Филозофија хотела Титаниц Делуxе Бодрум 5  је да се треба прилагодити апсолутно сваком госту, па ћете засигурно уживати у својој омиљеној храни са најлепшим погледом на Егејској обали. Стрпљиво припремљени укуси из Турске и целог света очаравају и најзахтевније госте.

Фото: 1А

Током целог дана и вечери, можете уживати и забавити се са прјатељима у неком од кафића и барова, сваки другачијег амбијента. Хотел у саставу има и посластичарницу, која дизајном одише шармом француских кафића. „Цаприце Петиссерие“ увешће вас у слатки свет дезерта, својим чоколадним царством колача занимљивих облика, разним пудинзима, популарним макаронсима...

Фото: 1А

Титаниц Делуxе Бодрум 5*  ће бити ваше место за бег и уживање у комфору са најдражима. У понуди је добро познате агенције „1 А Травел“, која има већ дугогодишње искуство  са аранжманима у Турској, Египту. Искористите период попуста за ране резервације и резервишите своје летовање на време.

Фото: 1А

На сва ваша питања одговарају љубазни запослени „1 А Травел-а“, путем контакт центра – 011/655 78 00. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок  или Инстаграм.

Фото: 1А

Осим тога, за све љубитеље зелене боје, бујног зеленила и оне који брину о очувању окружења, нудимо могућност онлине резервације и уплата преко 1А Травел Греен. На овај начин штедимо ваше време, бринемо о природи не трошећи сувишне количине папира, а и чувамо здравље, сводећи неопходне контакте на минимум у данашњим околностима.

Фото: 1А

Фото: 1А

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.