· · Коментари: 0
ОДМОР

ОДМОР КОЈИ СЕ НЕ ЗАБОРАВЉА: Анталијска ривијера и надалеко познат хотел Delphin Imperial 5*

Можда баш овог лета трагате за идеалним местом на коме бисте са својом породицом провели миран одмор, али и уживали у неким лаганим, летњим спортовима и другим активностима

1632379894_GLAVNA-Delphin-Imperial6.jpg
Фото: 1А

Сањате о лепој, пешчаној плажи, изузетним домаћинима, доброј забави и новим укусима, а ми на то кажемо Турска. Како се у понуди Анталијске ривијере налазе бројни хотели, неће вам бити лако да се одлучите. Не брините, разноврсност значи да за сваког постоји опција и да вам је ужитак загарантован. 

Фото: 1А

Ми ћемо вам препоручити један феноменалан хотел, да бисмо вам бар мало олакшали избор. На својој, пешчаној плажи, на којој се вијори плава заставица, налази се фантастичан Delphin Imperial Resort Hotel 5* . Само десетак километара од центра и аеродрома у Анталији, смештен је један од хотела из чувеног ланца, надалеко познатог по богатим садржајима. Почевши од спољашњег изгледа овог великог комплекса (више од 600 соба), преко унутрашњег дизајна свих просторија намењених гостима, укључујући наравно и саме собе, читав комплекс одише луксузом и обећава професионалну и више него добру услугу. Посебно познат је спа центар хотела, па уколико је ваш одабир за летовање Delphin Imperial Resort Hotel 5*.

Фото: 1А

Налази се у чувеној области Анталије, Лара, познатој по бескрајно дугим, пешчаним плажама. Поред савршене локације, на самој плажи, и надомак тржног центра, посебност хотела је и прегршт садржаја и активности за породице и парове. Биће вам јасно да Турска поседује све сегменте потребне за одмор. Најмлађи гости хотела, а и они мало старији, који се и даље осећају као деца и не дозвољавају да их напусти авантуристички дух, уживаће у аква парку, док они који желе искључиво да одмарају, то могу учинити на неком од још три базена, уз неограничену количину пливања и сунчања.

Фото: 1А

Хотел овако високог нивоа има наравно савршену кухињу, па поред главног ресторана са интернационалном кухињом, има чак осам а ла царте ресторана и још неколико барова са ужинама, слаткишима и пићима. Хотел је базиран на Ултра алл инцлусиве услузи, што значи да ће ваш одмор тећи сасвим глатко. Када се вече спусти и хотел Delphin Imperial Resort Hotel 5* засија својим најлепшим бојама, отварају се могућности за разне вечерње анимације и програме, забаву у дискотеци или у неком од барова.

Фото: 1А

Испробајте неку од разних метода масажа и третмана у спа центру, опустите се уз филм у биоскопу хотела, опробајте се у куглању, тенису или билијару. Ако нисте имали прилике до сада, уживајте у куповини у близини хотела, а својој деци пружите задовољство да са својим вршњацима проведу дан у дечијем клубу, луна парку, на игралишту, дечијем биоскопу или базенима.

Фото: 1А

Веома је дугачка листа свега што хотел Delphin Imperial Resort Hotel 5* пружа, па препоручујемо да откријете на лицу места и осетите привилегију летовања у Турској. На званичном сајту агенције „1 А Travel“ постоји и могућност online rezervacije, па једноставно и брзо можете осигурати своје место на мору. Додатно смо олакшали ову услугу, па уколико наилазите на потешкоће да ступите у контакт са нама, ово је идеалан начин да своја места на време сачувате. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.