Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

ОТКРИЈТЕ МАГИЈУ ЛЕТОВАЊА У ТУНИСУ: Земља дугих белих плажа и пустињске руже

Тунис је земља белог песка, сланих језера, пустињских оаза, историјом испуњених градова и мириса јасмина.

1626954990_GLAVNA-Jaz-Tour-Khalif1.jpg
ФОТО: 1 A
Oglas

Земља контраста, која је на северу прекривена стаблима маслина, а на југу пустињским динама и пределима са кактусима. Очарава својом 3000 година дугом историјом и обећава својим посетиоцима праву пустоловину. Ове године добро позната туристичка агенција „1 A Travel“ уврстила је Тунис у своју понуду и од срца препоручује овај тајанствени бисер оријента као летњу дестинацију.

Фото: 1 A 

Ако за вас одмор значи удобан и простран хотел на дугој, пешчаној плажи, управо у Сусу, једном од највећих градова на обали Туниса, пронаћи ћете своје место за летовање. На сунцем обасјаној обали нижу се огромни хотели грађени у европском стилу, са више спратова и више стотина соба. Међу њима поносно се истиче хотел Jaz Tour Khalef 5* својим импресивним изгледом. Какав год тип одмора желите, релаксирајући, или активнији, овај хотел је идеалан, јер има огроман избор активности, али и сасвим довољно простора за опуштање.

Фото: 1 A 

Боравак у овако великом комплексу значи да вам никада неће бити досадно. Међу еготичним палмама хотела Jaz Tour Khalef 5* пронаћи ћете два базена са морском водом, два дечија базена, шест тобогана за децу, дневне и вечерње анимације. Покрај базена уживаћете на удобним лежаљкама осунчаним златним зрацима сунца, у паузама од освежења у многобројним базенима. 

Фото: 1 A 

Шетајући кроз комплекс, наићи ћете на тениски терен, фантастичан спа центар и ресторане у прелепом амбијету. Избор разноликих укуса наћи ћете у главном ресторану, а ла царте ресторану и баровима. All inclusive  услуга хотела подразумева рани доручак, доручак, ручак и вечеру, као и ужине и пића за освежење. 

Фото: 1 A 

Иако ћете у оквиру самог хотела пронаћи много разлога да боравите у њему по цео дан, наш савет је да ипак не пропустите да обиђете један од најстаријих градова Туниса, Сус, који је од хотела удаљен само 2 километра. Магичан град, тајанствен, пријатан, у загрљају мириса мора и оријенталних специјалитета, својом архитектуром и историјским грађевинама прича својим посетиоцима фасцинантне приче. Дугачко шеталиште протеже се дуж пешчане плаже, где током дана туристи упијају топлину сунца, а увече, на светлости месечине и сјају звезда кроје сопствене романтичне приче. Док једни истражују ресторане и продавнице, други траже освежење покрај мора, у пријатној летњој ноћи, са меким песком под ногама. Међу насмејаним и љубазним становницима и раздраганом, веселом атмосфером, свако ће пронаћи срећу у овом граду.

Фото: 1 A 

Наша искрена препорука је да посетите магичан Тунис, из ког ћете се сигурно вратити уз прегршт предивних успомена, пустињског песка и можда неком пустињском ружом. Агенција „1 A Travel“  за своје путнике је пажљиво одабрала квалитетне хотеле у Хамамемту, Сусу, Монастиру и Махдији. У понуди агенције су пакет аранжмани на 10 и 11 ноћења, што је сигурно, идеално трајање једног одмора. На званичном сајту можете у свако доба направити онлине резервацију, а за сва питања ту је контакт центар који можете добити позивом броја – 011/655 78 00.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas