Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Одмор

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз

Да ли се и вама чини да ово летовање ишчекујете са посебним нестрпљењем, а оно измиче?

1599244833_Titanic-Deluxe-Bodrum-PR-2.jpg
Фото: Промо
Oglas

Док смо се сабрали и одузели прегршт сунца, високе температуре и мирис лета као да су већ далеки планови за следећу годину. Има места на којима лето траје дуже, а пред сам крај добија најлепши облик. Где је почетак јесени лепши него уз обалу плавог мора, обалу обраслу у боровима, где ход по сувим иглицама доноси мирис који се у ноздрвама задржава до зиме.

Фото: Промо

Ако чезнете за местом на ком ћете се максимално опустити и напунити батерије, далеко од свакодневне ужурбаности, савршена дестинација за вас је Турска, добро позната по хотелима беспрекорне услуге и прелепом морском амбијенту. Уколико за ваше летовање одаберете баш Турску, сигурно је да ћете се са вашег одмора вратити свежи и одморни, маштајући већ о следећем летовању на истој дестинацији.

Да би одмор био потпун, битно је да изаберете хотел који ће испунити сва ваша очекивања, а управо такав хотел налази се у шармантном Бодруму и део је луксузног ланца „Титаниц“. Титаниц Делуxе Бодрум 5* је раскошан хотел који се пружа дуж приватне плаже на обали Егејског мора, ушушкан у једном од најлепших залива Бодрума. Гостима су на располагању 4 лепо уређена базена, мноштво забавних активности за децу и 5 ресторана, који на менију имају разне укусне специјалитете, које ћете дегустирати уз задивљујући поглед на залив.

Фото: Промо

У хотелу Титаниц Делуxе Бодрум 5* хттпс://www.1атравел.рс/путовање/титаниц-делуxе-бодрум/ је услуга увек на врло високом нивоу, па можете бити сигурни да ће све бити подређено вашем савршеном одмору. За потпуну релаксацију препустите се умирујућој атмосфери СПА центра хотела, који се простире на 2.500 м2 и са очаравајућим погледом на Егејско море мами на уживање и чист луксуз. Мир, тишина, масаже и третмани прилагођени сваком госту учиниће да се ваш дух и тело у потпуности одморе. Оно по чему је овај СПА центар специфичан је турско купатило уређено у стилу османске архитектуре, па ћете имати прилику и да се боље упознате са турском традицијом и културом. Гостима су на располагању и отворени и затворени базен, један за одрасле, издвојен у мирном делу СПА центра, и други прилагођен деци и дечијим играријама.

Фото: Промо

За малишане, хотел је припремио раскошан садржај, тако да, уколико на одмор идете са породицом, вашу децу без бриге можете препустити професионалном тиму аниматора у „Тини Кидс Цлубу“, док за то време можете изабрати своју дозу забаве, било да је то нека од спортских активности, или „ленчарење“ поред базена са феноменалним погледом, у природном хладу густог зеленила, док се чаша са хладним пићем зноји поред вас.

Фото: Промо

Хотел Титаниц Делуxе Бодрум 5*, на обронцима брда прекривеног боровим шумама, припијен уз плаветнило Егејског мора, место је за идиличан и луксузан одмор за госте истанчаног укуса. Испуњава жеље и најзахтевнијим гостима, па многима постаје омиљено место за одмор и радо му се враћају. Због свега наведеног смо сигурни да, уколико изаберете хотел Титаниц Делуxе Бодрум 5* за ваш одмор, нећете погрешити, па вам препоручујемо да већ данас посетите званичан сајт агенције „1 А Травел“, која у својој понуди, осим овог хотела, има велики број аранжмана, како за Бодрум, тако и за Анталијску регију. За сваки савет и недоумицу можете позвати контакт центар агенције на 011/655 78 00, и љубазни запослени ће вам радо помоћи да испланирате ваш савршен одмор. Уколико вам то, због великог интересовања и оптерећености свих линија, не пође за руком, можете нам се обратити и на друштвеним мрежама Фацебоок или Инстаграм. За онлине резервације и уплате преко 1А Травел Греен, одобравамо попуст од 10 евра по резервацији у духу доброг и брижног односа према нашем окружењу, а у маниру избегавања непотребне штампе и трошења сувишног папира.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas