· · Komentari: 0
Odmor

OVAKAV HOTEL SVI SANJAMO: Sklad sa prirodom pretočen u najfiniji luksuz

Da li se i vama čini da ovo letovanje iščekujete sa posebnim nestrpljenjem, a ono izmiče?

1599244833_Titanic-Deluxe-Bodrum-PR-2.jpg
Foto: Promo

Dok smo se sabrali i oduzeli pregršt sunca, visoke temperature i miris leta kao da su već daleki planovi za sledeću godinu. Ima mesta na kojima leto traje duže, a pred sam kraj dobija najlepši oblik. Gde je početak jeseni lepši nego uz obalu plavog mora, obalu obraslu u borovima, gde hod po suvim iglicama donosi miris koji se u nozdrvama zadržava do zime.

Foto: Promo

Ako čeznete za mestom na kom ćete se maksimalno opustiti i napuniti baterije, daleko od svakodnevne užurbanosti, savršena destinacija za vas je Turska, dobro poznata po hotelima besprekorne usluge i prelepom morskom ambijentu. Ukoliko za vaše letovanje odaberete baš Tursku, sigurno je da ćete se sa vašeg odmora vratiti sveži i odmorni, maštajući već o sledećem letovanju na istoj destinaciji.

Da bi odmor bio potpun, bitno je da izaberete hotel koji će ispuniti sva vaša očekivanja, a upravo takav hotel nalazi se u šarmantnom Bodrumu i deo je luksuznog lanca „Titanic“. Titanic Deluxe Bodrum 5* je raskošan hotel koji se pruža duž privatne plaže na obali Egejskog mora, ušuškan u jednom od najlepših zaliva Bodruma. Gostima su na raspolaganju 4 lepo uređena bazena, mnoštvo zabavnih aktivnosti za decu i 5 restorana, koji na meniju imaju razne ukusne specijalitete, koje ćete degustirati uz zadivljujući pogled na zaliv.

Foto: Promo

U hotelu Titanic Deluxe Bodrum 5* https://www.1atravel.rs/putovanje/titanic-deluxe-bodrum/ je usluga uvek na vrlo visokom nivou, pa možete biti sigurni da će sve biti podređeno vašem savršenom odmoru. Za potpunu relaksaciju prepustite se umirujućoj atmosferi SPA centra hotela, koji se prostire na 2.500 m2 i sa očaravajućim pogledom na Egejsko more mami na uživanje i čist luksuz. Mir, tišina, masaže i tretmani prilagođeni svakom gostu učiniće da se vaš duh i telo u potpunosti odmore. Ono po čemu je ovaj SPA centar specifičan je tursko kupatilo uređeno u stilu osmanske arhitekture, pa ćete imati priliku i da se bolje upoznate sa turskom tradicijom i kulturom. Gostima su na raspolaganju i otvoreni i zatvoreni bazen, jedan za odrasle, izdvojen u mirnom delu SPA centra, i drugi prilagođen deci i dečijim igrarijama.

Foto: Promo

Za mališane, hotel je pripremio raskošan sadržaj, tako da, ukoliko na odmor idete sa porodicom, vašu decu bez brige možete prepustiti profesionalnom timu animatora u „Tini Kids Clubu“, dok za to vreme možete izabrati svoju dozu zabave, bilo da je to neka od sportskih aktivnosti, ili „lenčarenje“ pored bazena sa fenomenalnim pogledom, u prirodnom hladu gustog zelenila, dok se čaša sa hladnim pićem znoji pored vas.

Foto: Promo

Hotel Titanic Deluxe Bodrum 5*, na obroncima brda prekrivenog borovim šumama, pripijen uz plavetnilo Egejskog mora, mesto je za idiličan i luksuzan odmor za goste istančanog ukusa. Ispunjava želje i najzahtevnijim gostima, pa mnogima postaje omiljeno mesto za odmor i rado mu se vraćaju. Zbog svega navedenog smo sigurni da, ukoliko izaberete hotel Titanic Deluxe Bodrum 5* za vaš odmor, nećete pogrešiti, pa vam preporučujemo da već danas posetite zvaničan sajt agencije „1 A Travel“, koja u svojoj ponudi, osim ovog hotela, ima veliki broj aranžmana, kako za Bodrum, tako i za Antalijsku regiju. Za svaki savet i nedoumicu možete pozvati kontakt centar agencije na 011/655 78 00, i ljubazni zaposleni će vam rado pomoći da isplanirate vaš savršen odmor. Ukoliko vam to, zbog velikog interesovanja i opterećenosti svih linija, ne pođe za rukom, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram. Za online rezervacije i uplate preko 1A Travel Green, odobravamo popust od 10 evra po rezervaciji u duhu dobrog i brižnog odnosa prema našem okruženju, a u maniru izbegavanja nepotrebne štampe i trošenja suvišnog papira.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.